Fortnite Недела 3, карта на богатство – Локација на трепкач на фабриката за богатство

Fortnite Недела 3, карта на богатство - Локација на трепкач на фабриката за богатство

Тоа Fortnite Challenge недела 3 сега е достапен како дел од сезоната Fortnite 5. Поточно ова Fortnite недела 3 карта на богатство водич, ние ќе ве водиме низ тоа како да ги постигнете целите ‘Следете ја картата за богатства пронајдена во фабриката Флеш‘, за да можете да скокате напред и да ја барате starвездата на битката на мапата „Битката Ројал“ што е можно побрзо.

Доколку инаку ви треба друг тековен сезонски настан на Fortnite Battle Royale, сакате да го посетите нашиот Fortnite центар за водич во сезоната 5. Во овој главен водич можете да најдете се што треба да знаете за тековната сезона, вклучително и кога конечно завршува, како и како можете да решите други предизвици кои се моментално активни, како што се предизвици за роденден.

Fortnite недела 3 карта на богатство

Прво, предизвик да се следи картата со богатства, пронајдена во Флеш фабриката е само една од вкупно седумте Fortnite Challenge недела 3. За целосни чекори за тоа како да се решат сите шест други предизвици за оваа недела, вклучително и како да се пронајдат сите гради што се наоѓаат во Fatal Fields , не заборавајте да го посетите нашиот Fortnite Недела 3 предизвик.

Fortnite Недела 3, карта на богатство - Локација на фабриката за богатство Flush 1

Сепак, за овој предизвик, мора да ја следите картата за богатства пронајдена во фабриката Флеш, која се наоѓа во југозападниот дел на картата Фортнит. Но, ако не знаете, на прво место не треба да ја пронајдете картата за богатства во фабриката Флеш, и со овој водич, можете веднаш да се преселите во последната точка за одмор на богатството, затоа што знаеме каде се крие starвездата за богатство.

Fortnite Недела 3, карта на богатство - Локација на фабриката за богатство Flush 2

Картата за богатство во фабриката Флеш ве упатува кон ридот таму на картата Фортнит, која се наоѓа помеѓу Солените извори, Shift Shafts и Fatal Fields, приближно на југот на картата. Овој рид има една куќа на него, но мора да следите нечист пат што води далеку од куќата и на исток.

Fortnite Недела 3, карта на богатство - Локација на фабриката за богатство Flush 3

Сè што треба да сторите е да отидете на источниот раб на овој пат, и ќе видите лепенка земја на земјата, лепејќи како болно палење од тревата што ја опкружува. Сè што треба да сторите е да стоите на оваа трева, како што е прикажано на сликата подолу, и пред вас ќе се појави starвезда за богатство, што ќе ви го олесни собирањето.

Fortnite Недела 3, карта на богатство - Локација на фабриката за богатство Flush 4

Запомнете дека за да го завршите овој предизвик Fortnite Недела 3, мора да завршите натпревар каде ќе најдете treвезди со богатство и не можете да го запрете натпреварот, или предизвикот нема да се смета како завршен. Сега, кога сите сме завршиле со овој предизвик, сакате да преминете на нашиот предизвик градите на Fortnite Fatal Fields, за насоки како да решите други предизвици за оваа недела, или нашиот водич за локација на торта Fortnite, каде што можете да најдете десет родендени торти на карта.