Fortnite: Следете шише со флип на цел во близина на џиновска риба, лами или свињи

Fortnite: Mendaratkan Botol Balik pada target di dekat ikan raksasa, llama, atau babi 1

За овој предизвик „Престиж Фортнит“, мора да ги совладате триковите шишиња за да ги добиете вашите Battleвездени битки.

Барате целни шишиња на земја во близина на џинови риби, лами или свињи. Откако ќе го пронајдете, комплетирајте го оној Превртете го шишето или Флип луксуз играчки и имаат.

Оваа играчка за шишиња е отворена во Battle Pass Tier 37 и 53, ако се прашувате како да ја добиете.

Fortnite: Следете шише со флип на целта во близина на џиновска риба, лами или свињи 2

Следете шише со флип на целта во близина на џиновски риби, лами или свињи

Потребно е само да ја посетите некоја од овие локации за да го завршите овој предизвик, така што тука можете да ги најдете овие големи животни.

Fortnite: Земјиште шише со флип на цел во близина на џиновска риба, лами или свињи 3

  • Можете да најдете гигантски лами северно од Junk Junction
  • Theиновската риба е североисточно од Лазината лагуна
  • Theиновската свиња е југоисточно од Lucky Landing

Може да се обидете и да слетате на совршен флип онолку пати колку што сакате, но обрнете внимание на другите играчи затоа што оваа област може брзо да се зафати.

Можете да го видите нашиот водич за некои од потешките работи престижот Fortnite Challenge тука, како и локациите на Сезона 10 Скриени битки везди.

Добредојдовте на предизвикот во Готам, сè уште е жив, затоа видете го нашиот водич за тоа како да ги осветлите различните сигнали на лилјаци надвор од градот Готам и да го опуштите гасниот цилиндер „okerокер“ пронајден на друго име.