Fortnite хакери се весело заробени и им е забранет стриминг

Fortnite hacker dengan riang ditangkap dan dilarang di-stream

На хакерот Фортнит му беше строго забрането средната игра, откако беше пријавен и заробен директно во протокот на други играчи.

Бидејќи Fortnite продолжува да биде една од, ако не и најпопуларната игра наоколу, играчите продолжуваат да наоѓаат начини да ги пронајдат правилата и да користат некои злобни тактики за да добијат нога.

Додека некои играчи остануваат на полесната страна да ги искористат грешките, како што е проблемот со непобедливоста на БРИТЕО или неограничено заштити, некои преземаат екстремни чекори и ги прават сите хакери. Имаме стриминглови како Тајлер „Нинџа“, „Блевинс“ и Тарнер „Тфју“ Тени се откажува од своите сили, но што е со помалите стримувачи – играчи кои добиваат далеку помалку гледачи од врвните кучиња.

Па, тие исто така можат да го кажат – како прикажан миксер за миксер, SlackAttackk_.

Завршено Фортнит ХакерТфју во минатото претрпе смрт за хакерите. Слика преку Tfue

Во објавата на субредидиторијата на FortniteBR, SlackAttackk го испушти најважното видео од нивното последно емитување, покажувајќи дека паѓаат во моќта на јасна хакерска сила.

Кога се сомнева во нешто, поточно се врти и надгледува над лицето за кое постои сомнение дека има афера, пред да даде извештај.

Работите стануваат јасни дека користат аимбота кога играчот прави лесна работа од други непријатели – ставајќи совршени глави на глава, оставајќи го потопот фасциниран од тоа што го гледа.

Кога чеканот за забрана е испратен во средина на играта … од r / FortNiteBR

Сепак, работите не завршија тука. Хакерите потоа се преселуваат во Фатални полиња – каде можат да имитираат совршена точност кога седат во фарма за пченка.

Сепак, кармата ги гризе со совршен тајминг затоа што моменти подоцна, претходниот извештај на стрикер дојде во полн круг, со играчи исфрлени од играта – охрабрувајќи ги славењата од SlackAttackk.

Смешен заклучок може да послужи како предупредување за секој што мисли дека може да се извлече од хакерството – особено затоа што некој обично тече.

Дури и ако тие не се емитуваат на стотици илјади фанови, секогаш некој гледа, само чека да го притисне копчето за извештај.