Fortnite: Chapter 2 Season 2 – Трејлерот на Новиот Battle Pass ги покажува агентите кои можат да бидат регрутирани и го открива преминот на Deadpool

Fortnite: Bab 2 Musim 2 - Trailer Battle Pass Baru memamerkan agen yang bisa direkrut dan mengungkapkan Deadpool cross-over 1

Fortnite: Chapter 2 Season 2 конечно пристигна овде и имаше нов Battle Pass да се заглави.

Новиот Трејлер за битка за минување протекоа и покажа многу нови кожи и подароци за собирање оваа сезона. Сега сте дел од Агент и ќе има шпионски центар, Сокриј, да ја посетите таму каде што можете да регрутирате нови агенти, на пр. соберат нови кожи.

На крајот на трејлерот, Базенот на смртта исто така, се појави и лежеше во базенот V-Bucks.

Вие ќе бидете во можност да изберете од шест нови кожи, вклучувајќи агент Meowscles, Мидас – за што се шпекулира дека е Оро во подоцнежните повторувања на кожата – и Маја, заедно со она што се чинеше дека е соодветна и подигната верзија на Пили.

Како што напредува сезоната, можете да завршите мисии за да добиете варијации на бонусот на вашата кожа Дух или сенка. Alsoе има и нов LTM кој вклучува голема бомба, криејќи се во картонска кутија во стилот на Solid Snake и прво гледаме миленичиња што можат да се искачат.

Battle Pass чини 950 V-Bucks, што е околу 7,99 фунти, а ќе добиете тим на агенти, 1500 V-Bucks и ќе можете да соберете нови награди секој пат кога ќе подигнете Battle Pass.

Екранот „Битн Пас“ сега изгледа како центар, интерактивно Табела за предизвици каде што можете да видите нови активности на една сосема нова мапа. Исто така, постои нов Дневен предизвик, нов екран за VS и тајна врата што ќе ви овозможи да изберете дали сакате вашиот агент да биде Дух или сенка.

Можете исто така да ја прилагодите кожата на Подобрете го сводот. Благодарност до FortniteBR за видеото.

Претплатете се на билтенот VG247 Добијте ги сите најдобри битови од VG247 доставени до вашето сандаче секој петок!

Застојот е во тек, затоа проверете повторно наскоро за дополнителни ажурирања.