Fortnite Leakage X Batman открива едриличари, мапи на градот Готам и & # 039; Batarang & # 039; што разнесе

Remaja Fortnite Juara Dunia Bugha akan ditukar saat streaming langsung

Ако сте обожавател и на Фортнит и на Бетмен, се чини дека дојдовниот кросовер е вистинскиот за вас. Fortnite бази на податоци имаат истоварени вести и слики од протокот на нови локации, артикли и други предмети кон играта, заедно со новата v10.31 лепенка – сите тематските во чест на самиот Dark Dark Knight.

Неколку рудари за податоци и излезениот весник канал Фортнит лансираа стока на Твитер – и има многу. Корисниците на Fortnite Leaks и Инфо споделија нова мапа на градот Готам во која се вклучени иконскиот центарот на вниманието на Бат-Сигнал што свети на небото. Врз основа на ударот во зградата вклучен, некои корисници се прашуваа дали тој ќе го замени градот на Свиткан на картата.

Другите протекувања вклучуваат ладно ново трагачко оружје, „Batarang Explosive“ – кое изгледа многу смртоносно и може да се држи до wallsидови, експлодира ако се наоѓаат други играчи во близина – плус „Gun Grapnel Gun“, со кој корисниците на Hypex споделиле слики. Ова ви овозможува да „се повлечете на целната локација и потоа да го мобилизирате Кејп лилјак!“ кој замавнуваше и се искачи во стилот на Бетмен како што очекувавте.

Други артикли што може да ги видите сега вклучуваат екран што содржи Бетмен плус нови предизвици со наслов „Добредојдовте во Готам Сити“ објавен од Лукас7Јоши,

КОГА СЕ СЛЕДАТЕ РЕГИОНИ X X BATMAN CROSSOVER?

Со оглед на тоа што v10,31 Fortnite лепенки се емитуваа денес, не се споменува содржина на Бетмен во објавените закрпи досега. Може да дојде подоцна во посебен пост или може да се емитува утре, како што предложи „Фортнит инсајдерс“ со објавување лепливи белешки.

Денот на Бетмен е 21 септември, така што Fortnite Crossover X Batman пристигнува токму навреме за да слави.

ИНФО