Fortnite Nerf Building Turbo Building ‘беше официјално вратена од епските игри

Fortnite Nerf Building Gedung Turbo ’secara resmi dikembalikan oleh Epic Games

Ажурирање (28 август, 4:45 часот EST): Епските игри објавија дека официјално ја вратиле зградата Фортнит Нерф Турбо

По многу шпекулации, Epic Games објави блог пост во средата, 28 август објавија дека навистина ја вратиле зградата Фортнит Турбо на 0,5.

Целиот пост можете да го видите подолу:

“Здраво на сите,

Прилагодувањето за одложување на Turbo Build што го направивме вчера за следното поставено парче од структурата е променето назад во претходната вредност, 0,05 секунди. Вашата способност да правите „90-ти“ и „водопади“ мора да се чувствуваат исто како и пред вчерашните измени.

Додадовме и неколку „Следни чекори“ споменати на блогот „Турбо Изградба на промени“ вчера. Сега кога една структура е уништена, ќе има одложување од 0,15 секунди пред да може да се постават други структури на истата локација. Ако двајца или повеќе играчи се обидат да изградат структура на истата локација во исто време веднаш откако ќе се уништи парче, случајна ролна сега ќе утврди која структура на играчот е поставена. Со ова, ние имаме за цел да го намалиме влијанието на пингот врз „преземање на wallидот“, како и да ја намалиме ситуацијата кога спам ид на истата локација ги спречува сите оштетувања да влезат во бранителот.

Што се смени?

  • Времето на градење Турбо за поставување на следното парче се менува на 0,05 секунди од 0,15 секунди.
  • Откако ќе се уништи структурата, ќе има тајмер од 0,15 секунди пред да може да се постават другите делови на истата локација.
    • Ако двајца играчи се обидат да го постават парчето во исто време и локација каде што парчето штотуку е уништено, случајната ролна ќе утврди на кого е поставено парчето, наместо да игра толку голема улога. “

Оригинална приказна

Фортнит заедницата изрази загриженост во врска со нервозот на „Турбо зграда“, а епските игри ги слушаа.

Во средата, 28 август, колекцијата на стриминг со висок профил и креатори на содржини од целиот свет на Fortnite тврдат дека сега познатата „Nerf Building Turbo“ ненадејно е вратена од „Epic Games“.

Nerds доаѓаат преку v10.20 Fortnite закрпи, кои го зголемуваат времето помеѓу последователните случувања при користење на Turbo Building од 0,5 на 0,15, што предизвикува голема количина на полемики.

Сепак, сега се чини дека епските игри тајно го враќаат зградата „Нерф“ Турбо без да издадат официјална изјава. Играчите започнаа да објавуваат различни клипови со игра, обидувајќи се да докажат ненадејни враќања.

Дали епските игри го обновуваат Fortnite Turbo Build Nerf?

Во времето на пишувањето, тешко е да се каже. Иако група играчи и поточари тврдат дека се враќаат во зградата Турбо, нема официјален збор од епските игри за промените.

Ваквите промени ќе бидат многу различни од епските игри, сепак, треба само да почекаме и да видиме дали тие ја објавуваат изјавата, или дали промената е несреќна несреќа.

Голем број членови на заедницата од горната класа разговараа за можноста за вознемиреност на Fortnite Turbo Build:

ТУРБОБИЛД ПОВТОРНО од r / FortniteCompetitive

ГРАДЕЕ НА ТУРБО ОД ГООООООО од r / FortniteCompetitive

Треба да се напомене дека ова е непотврдено во времето на пишувањето. Ние ќе продолжиме да ја ажурираме оваа приказна затоа што повеќе информации се обезбедени од епски игри.

Мислите ли дека ова било намерно, или несреќа на епските игри?