Fortnite Patch 9,41 Ажурирајте ја содржината на хитови на директен сервер

Fortnite Patch 9.41 Pembaruan Konten Hit Server Langsung 1

Fortnite Patch 9,41 Ажурирање на содржини со директен хит сервер 2

Fortnite Најновото ажурирање на содржината Patch 9.41 пристигна на серверот директно во четвртокот, со што се внесени нови додатоци и промени во играта.

Наслов на новата содржина Fortnite е снајперската пушка „Storm Scout“, уникатно оружје кое им овозможува на играчите да го видат претстојниот круг на бура пред да бидат откриени во минимална рамка. Достапно е во епско и легендарно ретко.

Ова ажурирање на содржината служи и како прослава на вториот роденден на играта, што значи награди и торти за учесниците. Подароци за роденден се легендарни артикли што можат да се отворат за да се открие еден од шесте можни пакетчиња за грабежи. Роденденските колачи може да се најдат на различни места на интерес и да обезбедат пет здравствени и пет штитови кога се јадат. Двете артикли ќе бидат достапни само во четврток.

Играчите можат да видат целосни белешки за лепенки овде.

Оваа рунда промени најверојатно ќе биде последна пред пристигнувањето на сезоната на Fortnite 10, иако Epic Games сè уште не објави официјален датум на објавување за следната сезона.

Фото учтивост на епските игри