Fortnite stop знак: место за уништување на стоп-знаците со облека Катализатор во сезоната 10

Fortnite stop знак: место за уништување на стоп-знаците со облека Катализатор во сезоната 10

Што значеше стопирањето на Фортнит дека некогаш сте направиле? Сепак, овие корисни знаци за безбедност во сообраќајот се намалени затоа што тие се насочени кон еден од новите и сјајни предизвици на сезоната Fortnite 10. Секако, новата сезона малку го врати предизвикот во „Battle Pass“, така што навистина мора да кажеме сезона 10 на мисијата Fortnite, затоа што овој предизвик може да се најде во табулаторот за мисија на Road Trip.

Па, што треба да направите за да ја означите оваа цел? Едноставно: уништете 10 знаци на стоп со облека Катализатор. Овие се црвени патокази во облик на октагон и мораат да бидат многу лесно препознатливи на улиците, па дури и полесно да се уништат со еден хит од кое било оружје во играта. Исто така, треба да носите облека Катализатор цело време, што е едно од првите награди за борба против.

Па, каде можете да ги најдете сите знаци на стоп Fortnite? Бидејќи за оваа мисија треба да уништите 10 знаци за запирање, мора да одите да внимавате на улиците на FortnitePeta. Поточно, побарајте ја секоја раскрсница и локацијата што е именувана затоа што има повеќе знаци на стоп. Досега најдобро место за изглед е во Паркот Пријатен, особено со премини. Подолу ќе наведеме каде може да се најдат 10 од овие знаци да се уништат со цел да се унапреди слатката и слатка Battle Pass.

Знак за застанување на тврдината

Два знаци на стоп знаци на Fortnite може да се најде во постарите предградија Мега трговски центар област. Еден знак за запирање на Fortnite може да се најде на Рајот. Најмалку осум знаци на запирање на Fortnite може да се најде на Забавен парк.

Еве едно брзо видео кое ги прикажува сите нови кожни и козметички производи на Battle Pass:

Сè уште бараме други именувани локации за да провериме дали има повеќе знаци на стоп Fortnite таму, но затоа што треба само да уништите 10 горенаведени списоци е доволно.

ИНФО