FriendTimes ќе ги покаже Јокаи Кујната и Судбината на царицата на gamescom 2019

По настапот на Е3, кинескиот издавач „FriendTimes“ го носи во Европа овој август за игриcom 2019. Претставата ќе биде две наслови: Yokai Kitchen и Fate of the Empress – и двете нови за европскиот пазар. Ако имате доволно среќа да бидете на настанот, застанете од Бут А-041 во сала 10.1 за да ги видите сите за тоа, да ја играат играта директно и да ги споделите вашите повратни информации. За сите, ова е суштината на она што го нудат двете игри.

Сместено во ресторан полн со разнобојни клиенти, Yokai Kitchen е лесен Rime аниме каде што за восхитувањето во кујната е потребно малку магија. Вие сте назначени да организирате неколку уникатни јадења на менито, помогнати од „Фатимон“ – размислете за Покемон, ако Покемон произведува вкусни состојки. Покрај управувањето со нарачките на вашиот клиент, има многу работи што треба да направите, вклучително и борба против ривалите, решавање на загатки и зафаќање повеќе Foodimon (мора да ги фати сите). Направете го сето ова, и вашиот ресторан сигурно ќе успее.

FriendTimes ќе ги покаже Јокаи Кујната и Судбината на царицата на gamescom 2019 2

Судбината на царицата разменија акција во кујната за драма во палатата. Овој 3D RPG ја истражува приказната за loveубовта и омразата во античка Кина. Мора да одберете диплома која е погодна за кралица, облечена за да импресионира и да се дружите со светот во луксузно опкружување со империја. Ова е игра фокусирана на односот, а не битка – може да биде проблем само ако сте после пауза од игри базирани на активности.

Следете ги двете игри на нивниот официјален канал за социјални медиуми (наведени подолу) за надградби, и да видите како тие го прават тоа во gamescom 2019.


Кујна Јокаи Фејсбук: https: //www.facebook.com/yokaikitchengame/

Твитер на кујната Јокаиhttps://twitter.com/yokaikestic

Судбината на кралицата на Фејсбукhttps://www.facebook.com/FateoftheEmpress/

Судбината на кралицата на Твитерhttps://twitter.com/empress_game