Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, шуплива селфи камера и многу повеќе

Galaxy Note  10 akan datang dalam dua ukuran, gunakan baterai pengisian cepat yang besar, kamera selfie berlubang, dan banyak lagi
Дланка: Гласините дека Galaxy Note 10 ќе бидат објавени наскоро биле изобилство. Сега со настанот Samsung Unpacked, кој треба да го открие предводникот утре, овој телефон повторно протече.

Droid Life има добиено и објавено неколку маркетинг материјали на Samsung. Иако тие не откриваат премногу што сè уште не знаеме, слајдовите потврдуваат некои гласини што претходно ги објавивме.

Секако, ќе има две телефонски верзии. Вообичаената Note 10 ќе има 6,3 инчен екран и Note 10+ екран со 6,8 инчен дисплеј (претходно пријавени како 6,7 инчи). И во двете верзии ќе има и предна камера со ударна линија.

Материјалот покажува дека Белешката 10 и 10+ ќе имаат батерија 3400mAh и 4300mAh, соодветно. Покрај тоа, се чини дека се потврдуваат гласини за поддршка од 45 вати за брзо полнење. Претходните протекувања покажуваат дека брзото полнење е само за Note10 +, но слајдовите не ја прават оваа разлика.

Има и малку на новиот игла (С Пен) што доаѓа со Белешка. Samsung го опиша S Pen како „магично стапче за вашиот паметен телефон“. Следната генерација паметен игла ќе поддржува „воздушно движење, оддалечени фотографии и ракопис на текст“.

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, шуплива селфи камера и повеќе 1

Презентацијата не потврди специфични спецификации. Како и да е, јазичниот маркетинг сигурно го прави повеќе отколку само телефон.

„Следното ниво на сила. Со Galaxy Note 10 сè уште не сме направиле нов паметен телефон. Ние дизајниравме компјутери кои се конзоли за игри, филмски студија и паметни пенкала, сите во еден уред. “

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, перфорирана селфи камера и уште 2

Samsung, најверојатно, ќе има повеќе специфични информации за споделување во среда за време на демонтажата во ујорк. Droid Life исто така се сомнева дека пред нарачките за Белешка 10 и 10+ ќе се отворат по настанот. Самсунг веќе има страница за резервација, каде клиентите можат да ги одберат своите оператори и дали ќе ги искористат предложените кредитни кредити.

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, шуплива селфи камера и уште многу 3

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, шуплива селфи камера и уште 4

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, шуплива селфи камера и уште 5

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, шуплива селфи камера и многу други 6

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, шуплива селфи камера и повеќе 7

Galaxy Note 10 ќе дојде во две димензии, користете голема батерија за брзо полнење, перфорирана селфи камера и уште 8

Кредит на слајд слика: Droid Life