Garfield Kart: Бесен трки ќе биде достапен за компјутер овој ноември

Garfield Kart: Furious Racing akan tersedia untuk PC November ini

Портокаловата мачка која сака лазања, исто така, сака да оди во картинг, очигледно.

Кога не пиете лазања и не давате многу каустични записи, Гарфилд е тркач со густ карти. Или барем, тоа мора да биде проблемот, затоа што Garfield Kart: Furious Racing е нова игра со картинг што ќе излезе на продажба за компјутер во ноември. Не само тоа, тоа е продолжение на картонската игра во Гарфилд која излезе во продажба во 2013 година.

Можеби изгледа чудно што постои игра за картинг во Гарфилд, па дури и може да изгледа чудно што ќе има и други. Но запомнете: минатиот месец луѓето беа чудно со плуќање со играта со тркачки игри во „Crash Bandicoot“, а Sonic исто така неодамна доби и друг. Постојат тркачи на Никелодеон кард, тркачи од КАРТ КАРТ, тркачи од Карт Мапет … Дали сè треба да се регистрира? Ако имате иконски миленик или суштество, можете да користите картинг за тоа, едноставно како тоа. Бидете чесни што ќе има нов возач на картичката Гарфилд. Тоа е добра идеја.

Garfield Kart: Furious Racing ќе има 16 патеки, и ќе поддржи до 8 на Интернет или 4 локални играчи. Режимите на игра се Гран При, Сингл Рајс и Време Судскиот процес, а има осум карактери „икони“ што треба да ги одберете: Гарфилд, Оди, Jonон, Нермал, Арлен, Лиз, Хари и Скрик. Секој карактер и картон има „уникатни карактеристики и стил на возење“, така ќе има последици по вашиот избор.

Оваа игра оди на продажба на 7 ноември на Steam. Сè уште нема приколка, но има опција од екранот подолу.

Слика: PCgamer
Garfield Kart: Furious Racing ќе биде достапен за компјутер овој 1 ноември Слика: PCgamer
Garfield Kart: Furious Racing ќе биде достапен за компјутер овој 2 ноември Слика: PCgamer