Gears 5 добива „совршени резултати“ од страниците што ја оценуваат пристапноста во видео игрите

Gears 5 добива „совршени резултати“ од страниците што ја оценуваат пристапноста во видео игрите

Gears 5 е пофален од повеќето преси за видео игри, кои добија многу извонредни оценки (вклучувајќи Xbox Generation) и многу корисници сега се во можност да ја играат последната верзија на играта. Официјално до денес во 21:00 часот е невозможно да се игра однапред, но многу играчи на Xbox започнаа да играат со чудни „трикови“.

Враќање на резултатот, како што знаете Xbox и Microsoft работат секој ден, така што сите играчи можат да уживаат во играта, како и Gears 5. Постигнувањето на овој вид пресвртница 5 значи дека играта функционира совршено со Adaptive Controller, контролорот Xbox е направен за играчи со проблеми со моторот. Работата на Коалицијата сè уште не е исклучок и затоа веб-страницата „Може ли да го играм тоа?“ Посветено да ја рангира играта затоа што нејзиното ниво на пристапност му го даде на Gears 5 највисокиот резултат.

Секој може да игра запчаници 5

Сите анализирани бодови добија најголем резултат од уредниците на оваа страница, така што Gears 5 станува игра што е креирана со сите играчи на ум, играјте додека играте. Од генерацијата Xbox сакаме да ја искористиме можноста да му честитаме на тимот на Коалицијата што работеше на оваа цел во умот и за добивме совршен резултат за нешто исто толку важно како и тековната достапност.