Ghost Recon Breakpoint бета дата, информации за пред-оптоварување и детали

Ghost Recon Breakpoint tanggal beta, info preload, dan detail 1

Дознајте за бета датумот на Ghost Recon Breakpoint, како и кога да се вчита, и каква содржина можете да ја репродуцирате кога се емитува во почетокот на септември 2019 година.

Ghost Recon Breakpoint стана голем играч во редовите на Q4 натпреварите оваа година. Како ко-оп стрелец во отворениот свет и изграден од темелите поставени од Ghost Recon Wildlands, можете да ме регистрирате за тоа, но тоа не значи дека сите се толку сигурни како што сум и јас. За среќа, Ghost Recon Wildlands ќе одржи бета верзија на сите платформи од 5-9 септември.

Регистрирајте се за бета-бета точка на Ghost Recon

Дух Recon Прекин на бета дата

Ако сте сигурни дека сакате да скокнете во бета фаза, видете го нашиот водич за духови на духот за да добиете гарантиран пристап или барем да се регистрирате за да добиете шанса. На кратко, оние кои претходно ја нарачуваат играта или клиентите на Uplay +, и секој мора да се регистрира за да ја добие шансата.

Дух Преиспитување точка на бета пре-преоптоварување пати

Оние што се погрижија да добијат пристап ќе бидат среќни да знаат дека можат да вчитаат бета верзија и да ја добијат како што треба кога се емитува. А блог пост веб-страницата Ghost Recon Breakpoint е опишана кога секој може да влезе.

Американски

 • Предупредување: 2 септември во 3:00 часот PTD
 • Започнување: 5 септември во 03:00 часот. ПДТ
 • Крај: 9.09. Во 03:00 часот. ПДТ

Европа и Блискиот исток

 • Предупредување: 2 септември во 12 часот по полноќ
 • Почеток: 5 септември во 12:00 часот CEST
 • Крај: 9 септември во 12:00 часот ЦЕСТ

Океанија

 • Предупредување: 2 септември во 20:00 часот АЕСТ
 • Почеток: 5 септември во 8:00 часот АЕСТ вечер
 • Крај: 5 септември во 8:00 часот на АЕСТ вечер

Азија и Јапонија

 • Preload Xbox One: 2 септември во 19:00 часот JST
 • Preload PC: 2 септември во 19:00 часот JST
 • Preload PS4: 5 септември во 12:00 часот JST
 • Започнување: 5 септември во 19:00 часот ЈП
 • Крај: 9 септември во 19:00 часот ЈП

Области, мисии и беспилотни региони на располагање

Дух на повторување

Играчите ќе имаат пристап до некои содржини од PvE за да ја испробаат за време на бета-бета точка на Ghost Recon, вклучувајќи ги следниве региони, мисии и области со беспилотни летала:

Област

 • Шверцери на залихи
 • Монт Хоџсон
 • Земја што тоне
 • Фен Бог

Мисија

 • Операција Гринстоун: Две мисии од главната приказна
 • Ауроа Мисии: Странични мисии за да откриете повеќе за островот и неговите жители
 • Фракции мисии: Осум нови фракции мисии дневно

Подрачје на дронови

 • Мурмури: Мало летало беспилотно летало што ќе се качи на неподготвени
 • Aamons: дрон со средна големина, кој пакува глупости, да се совпаѓаат
 • Беемоти: Големи беспилотни летала со голема огнена моќ и тежок оклоп

За играчите кои не се сигурни дали сакаат да купат игра, ова претставува добра можност да го проверат Ghost Recon Breakpoint пред да испуштат готовина. За жал, намалувањето на готовина во некаква форма или начин (претходна нарачка или претплата на Uplay +) е единствениот начин да се гарантира пристап. Доколку претпочитате да не ги правите двајцата, не заборавајте да се регистрирате за пристап што е можно поскоро.

Ние ќе се префрлиме на бета Ghost Recon Breakpoint од 5 до 9 септември и ќе продолжиме да ја градиме нашата покриеност на Ghost Recon Breakpoint пред официјалното објавување на 4 октомври 2019 година.