Ghost Recon Breakpoint сака да ве потопи во спецификации за опции за фантазии

Ghost Recon Breakpoint ingin membenamkan Anda dalam fantasi ops spesifikasi

Програмерите во Ubisoft Париз поминаа во големи должини за да се осигурат дека играчите ќе добијат специјална фантазија на Ghost Recon Breakpoint.

Колку повеќе слушаме за Ghost Recon Breakpoint, појасно е дека Ubisoft Paris сериозно го навлегува потопувањето на играчот во светот на специјалните операции. Тоа не значи дека тие се обидуваат да го реплицираат реалниот живот, но тие се обидуваат да им дадат на играчите потопување во специфична фантазија. Ова и другите теми беа дискутирани кога Shacknews разговараше со Ерик Кузијан, креативен директор за франшизата Ghost Recon.

Ова не е првпат да слушнеме упатувања за спецификации на фантазиите за „Духот на реконструкција на духови“. Претходно оваа година Грег Бурк разговараше со Емил Даубон, писател и воен технички советник за „Духот рекон“ Breakpoint, а Емил ја имаше истата мисла да одеше во ред линија меѓу правење нешто да се чувствува автентично во посебна фантазија и да се осигури дека искуството е играно и пријатно.

Играчите наскоро ќе сфатат дека скоро с they што прават во „Дух рекон“ (Breakout) има „автентичност“ за тоа. Дури и моќните непријателски беспилотни летала на АИ се засноваат на вистинска технологија, но Кузијан брзо забележува дека овие беспилотни летала можат да бидат измамени, за што сведочат неколку карактеристики што ги забележав при обидот на неодамнешната бета верзија на Ghost Recon.

Беспилотните летала не се само за непријатели. Играчите кои доаѓаат од Вајландс ќе запомнат дека им беше даден пристап до сопствените беспилотни летала, а тоа сепак се случува на Breakpoint. Всушност, Кузијан откри дека со употреба на четири ко-играчи и беспилотни летала, било можно да се синхронизираат снимки со најмногу 16 непријатели одеднаш. Тоа звучи добро на хартија, но сите имаме еден играч на нашиот тим кој ќе го плетка тоа за целиот тим.

Кузијан потоа разговара за неколку други теми поврзани со Breakpoint, вклучително и зошто Jonон Бернтал е совршен избор за играње Кол Д. Вокер и како играчите можат да очекуваат дека системот за повреди има голема улога во потопувањето на нивните спецификации.

Ghost Recon Breakpoint ќе излезе на 4 октомври 2019 година на Google Stadia, PC, PS4 и Xbox One. Breakе разговараме за престолнините нашироко овде на Shacknews и ќе можете да останете чекор со најновите вести со нашето покритие со духот на реконструкцијата на Духот со посета на страницата со теми. Можете исто така да прелистувате преку повеќе интервјуа преку нашиот канал Shacknews YouTube и каналот YouTube GamerHubTV.

Бил, познат и како Румпо, е доживотен гејмер и обожавател на Торонто јавор лисја. Тој е познат по пишувањето на своите водичи и, што е доста вознемирувачко, сака да истражува статии што можат да се соберат во длабочина. Твитирајте го @RumpoPlays ако имате прашања или коментари за една од упатствата.