GhostWire: Креативен директор во Токио и E3 Sensation Ikumi Nakamura заминува од проектот

GhostWire: Direktur Kreatif Tokyo dan E3 Sensation Ikumi Nakamura Leaves Project

Икуми Накамура откри дека разделил начини со Tango Gameworks и Zenimax Media.

The GhostWire: Креативниот директор на Токио, кој ја освои култната слава за неговиот настап на Е3 оваа година на Твитер, за да ги објави вестите.

„После 9 години како креативен директор и директор на уметност во Танго и Зенимакс – чувствувам дека овде е еден од краевите на патувањето“, напиша тој, додавајќи во одговорот, „Исто така, решив да се преселам во нов свет кој би можел да ме одржува среќен и некој ми треба. “

После 9 години како креативен директор и директор на уметност во Танго и Зенимакс – чувствувам дека овде е еден од краевите на патувањето. Учам од талентирани луѓе со кои сум работел и ги почитувам. ???????? Контактирајте ме ако некој сака да работи со мене! →https://t.co/4VKLdY2ejl pic.twitter.com/Hbsuta3Rgo

– Икуми Накамура @ TGS2019 (@ nakamura193) 4 септември 2019 година

НЕ сакам да заборавам на ценењето и почитта за сè. ????
Исто така, решив да се преселам во нов свет што ќе ме направи среќен, а на некој ми требаше. Сега големиот свет ми покажува неограничени можности, како видео игри со отворен свет. Lifeивотот НЕ е линеарен

– Икуми Накамура @ TGS2019 (@ nakamura193) 4 септември 2019 година

Како оваа вест влијае на тековниот развој на GhostWire: Токио засега е нејасно.

Играта беше објавена за време на прес-конференцијата на Бетеса во Е3 2019 година, но не беше даден датум на објавување. Досега се обелоденети само основните детали за ветувачките проекти.

За сите најнови од светот на игри со еден играч, проверете дали е означен со OnlySP и следете нè Фејсбук, Твитер, и YouTube. Вие исто така може да се придружите на дискусијата на Нашиот сервер за спорови во заедницата.