Google Inbox е, како што е, Супер Дупер сега е целосно мртов

Google Inbox es, como, Super Duper completamente muerto ahora 1

Google Inbox е, како што е, Супер Дупер е целосно мртов сега 1
Google Inbox е, како што е, Супер Дупер е целосно мртов сега 2

Инбоксот е мртов од крајот на март и повеќето од нас се преселија во Gmail или друга апликација за е-пошта во тоа време, дури и ако таа промена сè уште нè повредува денес, бидејќи сите други апликации за е-пошта се инфериорни и тие се наменети за оние кои претпочитаат да го поминуваат своето време на е-пошта, наместо да уживаат во животот. Сепак, не сите напредуваа. Имаше некоја претходна верзија на Inbox што сепак успеа да работи до оваа недела, ако можете да верувате во тоа, но за жал и нејзиното време заврши.

Според а црвена нишка преполни со куп корисници од инбокс Стварно држејќи се до последната минута, како и барем еден од нашите сопствени читатели, верзии како 1.72, 1.77 и 1.78 што сè уште работеа целосно од оваа недела, сите се мртви. Гугл конечно ги отстрани серверите или некој вид централен центар од оние згради што убиваат живот.

Тоа е исто така лошо, затоа што можам да ви кажам дека во месеците откако го затворив сандачето, сè уште не можам да најдам толку убаво искуство со е-пошта. Пробав искра. Се обидов Едисон и МејлДроид. Конечно се решив на Newутн за десктоп и Gmail за мобилен, но не сакам поставување и веројатно никогаш нема. Сите велевте дека е со Gmail или Спарк, како се случува тоа?

Извини