Google Pixel 4 XL … Скокајте како да врне!

Pixel 4 XL

Нормално е да се очекува тоа: по неверојатно нешто iPhone 11, веб-протагонист ќе стане Google Pixel 4 XL, кој ќе пристигне 15 октомври.

Гугл Пиксел 4 XL, која е целта за организирање на настан?

Како што се очекуваше во вчерашниот напис, Pixel 4 XL (и Pixel 4 очигледно) ќе бидат претставени за време на Google I / O следниот октомври. Но, веќе со месеци, благодарение на сопствените публикации на Google, знаеме сè што е потребно за новиот смартфон Mountain View. Човек навистина треба да се прашува што го мотивира домот да биде домаќин на повеќе или помалку спектакуларен настан за нивно претставување на накит, што сите го знаеме пред седмици и недели.

Пиксел 4

Вчера новите практични раце на Pixel 4 XL беа поставени на Интернет, очигледно во рацете на блогерите за последните тестови пред 15 октомври. Една од нив, која исто така ја покажува и сега добро познатата верзија на гребенот, е на неразбирлив јазик, но, на крајот на краиштата, сликите се поважни од зборовите. Нема изненадувања во врска со она што веќе го знаеме, вклучувајќи ги и ужасните (реков, нели, што навистина не ми се допаѓа?) Поддршка за три камери. Тоа, рече, сè што останува е да дозволиме сликата да зборува. Добар вид.