Grand Theft Auto: San Andreas, компатибилен со iPhone 6 и iPhone 6 Plus

Grand Theft Auto: San Andreas, kompatibel dengan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus 1

Rockstar Games ја прилагоди познатата GTA: San Andreas на новите iPhone 6 и 6 Plus

Луѓе од Rockstar Games, развивачи на познатата серија игра GTA, ја ажурираше играта Grand Theft Auto: San Andreas за iPhone и iPad со цел, покрај решавање на разни неуспеси во апликациите, искористете ја можноста да воведете поддршка за новите екрани на iPhone 6 и iPhone 6 Plus на Apple.

Grand Theft Auto: San Andreas, компатибилен со iPhone 6 и iPhone 6 Plus 2

Автоматска приказна за Големата кражба: Сан Андреас за iPhone и iPad

Пред пет години, Карл nsонсон го напушти животот во Лос Сантос, Сан Андреас, град со кој управуваа улични банди, лекови и корупција. Градот каде филмските starsвезди и милионерите прават се од себе за да избегнат шверцери и банди.

Ние сме во раните деведесетти и Карл треба да се врати назад. Неговата мајка беше убиена, неговото семејство беше разбиено на парчиња, а неговите пријатели од детството беа изгубени.

По враќањето во неговата населба, неколку корумпирани полицајци го обвинија за убиство. СП е влечен на патување што ќе го однесе низ Сан Андреас за да го спаси семејството и да добие контрола врз улиците.

https://www.youtube.com/watch?v=ByI6QautKMc

Функции за автоматска голема кражба: Сан Андреас за iOS уреди

  • Графика со висока резолуција се преработени и се изработени специјално за мобилни уреди. Тие вклучуваат подобрувања во осветлувањето, побогати палети на бои и подобри модели на карактери.
  • Подобрено со динамично и детално засенчување и реална рефлексија на животната средина, за серијата iPhone 5 и iPad 4-та генерација и погоре.
  • Компатибилен со сите физички контроли на МФИ.
  • Компатибилен со оние што се складирани во облакот што треба да се репродуцираат на сите ваши уреди со iOS, за членовите на Rockstar Social Club.
  • Контролата користи две аналогни шипки за контрола на фотоапаратот и движењето.
  • Три различни системи за контрола и контроли што можат да се прилагодат со контекстуални опции за да се прикажат копчињата само кога ви се потребни.

 Grand Theft Автоматско: Сан Андреас, компатибилен со iPhone 6 и iPhone 6 Plus 3

Што е ново во верзијата 1.5 на Grand Theft Auto: San Andreas за iPhone, iPad и iPod touch

Новата верзија на една од најпознатите игри на App Store ги вклучува следниве новости:

  • Додадете поддршка за природна резолуција за iPhone 6 и iPhone 6 Plus.
  • Поправи проблем што некои корисници го искусија со мисијата „The Da Nang Thang“.
  • Корекција на разни грешки.

Преземи Гранд кражба авто: Сан Андреас за iPhone и iPad

Ако ја немате оваа забавна игра на вашиот iOS уред (iPhone, iPad), можете да ја инсталирате преку линкот за преземање директно, од App Store, што ќе го најдете подолу.

Автоматска голема кражба: Сан Андреас на App Store, бара iOS 6.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5. Достапна на следниве јазици: шпански, германски, француски, англиски, италијански, јапонски, руски.