Grim Soul: Dark Fantasy Survival 2.1.0 (Full) Apk + Mod за …

Grim Soul: Dark Fantasy Survival 2.1.0 (Full) Apk + Mod за ...

Бесплатна подготовка

Интернет

Грим душата: Опстанок на темната фантазија

Душата во сенка е бесплатен мрачен фантазија опстанок MMORPG. Империјална провинција која некогаш била просперитетна, Плагилејците сега се опфатени со страв и темнина. Неговите жители станаа бескрајни скитници души. Вашата цел е да преживеете што е можно подолго во оваа опасна земја. Собери ресурси, гради тврдина, се брани од непријателите и преживее борба со зомби-витези и други чудовишта во оваа нова игра како душите!

● ИСКЛУЧУВАЈТЕ НОВО ЗЕМЈА

Истражете ги земјиштето погодени од сивото распаѓање. Откријте мистериозни места на моќ. Обидете се да ги инфилтрирате античките зандани и замоци на други преживеани за да ги добиете највредните ресурси.

● УЧЕЕ ДВЕЕ

Изградете работни маси и создадете нови ресурси. Откријте нови дизајни и креирајте реалистични средновековни оружја и оклоп за борба против најопасните жители на Плагиеланд.

● Подобрете ја ВАШАТА КАСТЕЛ

Изградете цврста основа за одбрана од невен и други преживеани. Брани ја својата тврдина, изгради и постави стапици за непоканети гости. Но, не заборавајте да ја истражувате територијата на вашите непријатели за да соберете вредно грабеж.

● ОБЕЗБЕДУВАТЕ НА ЕНЕМИТЕ

Утринска Starвезда? Халберд? Можеби арабалец? Изберете од арсеналот на смртоносно оружје. Договорете ги критичните хитови и избегнувајте напади на непријателот. Користете различни стилови на борба. Најдете ефикасна стратегија за справување со секаков вид оружје!

●ВИДЕТЕ ГО ВАШИОТ коњ

Изградете стабилен и не пропуштајте ја вашата шанса да галопите во битка против орди на Undead на вашиот воен коњ или да прошетате низ мрачен средновековен пејзаж. Може да се изгради брод, автомобил, па дури и автомобил, ако ги добиете потребните делови.

● ПРЕГЛЕД НА ДИФФИКУЛТЕТО

Lifeивотот во чумите луѓе е осамен, сиромашен, непријатен, брутален и краток. Гладот ​​и жедта ќе ве убијат побрзо од студениот челик во оваа злобна средновековна MMORPG. Освојувајте ја природата, лови опасни животни, подгответе го нивното месо над отворен оган или убијте други преживеани за да ги надополнете вашите резерви.

● ПРИЈАТЕЛ НА РАВЕНЦИТЕ

Изградете кафез кафез и овие паметни птици ќе бидат вашите гласници. Погледнете во небото. Врани секогаш кружат за нешто што е интересно. И, она што го интересираат врани, секогаш ќе го интересира осамен прогон.

● ЗАБЕЛЕЕТЕ КЛАН

Клан ќе ги зголеми вашите шанси да преживеете уште еден ден во овој суров и горчлив средновековен свет. Повикајте ги вашите браќа во рацете за да ги завршите проколнатите витези и крвопијците вештерки.

● ПОДГОТВЕТЕ ЗА НО

Кога ноќта паѓа, темнината го преплавува светот и ќе ви треба светлина за да избегате од застрашувачката ноќна гостинка.

● ДОБИВЕТЕ ПРИРАЧНИК

Можеби се чувствувате сами, но не сте. Секогаш има што да се направи. Комплетни мисии кои носат врани и добиваат награди. Искористете ја секоја можност – тоа е најдобрата стратегија за да преживеете во мрачната реалност на ова заборавено кралство.

● РЕШЕНИЕ МИСТЕРИЈАТА

Пребарајте писма и свитоци за да дознаете за античката историја на Империјата. Пронајдете ги клучевите за решавање на мистеријата за вашето минато и вистината зад оваа расплетувачка катастрофа.

Lifeивотот во плагнулендите е постојана битка не само со глад и жед, туку и со орди на Undead и проколнати astsверови. Освојување на природата и борба во оваа акција RPG за вистински херои. Станете легенда! Нападнете ги непријателските замоци, собирајте плен и владејте со Плагиеландите од железен престол!

Grim Soul е бесплатен MMORPG, но содржи елементи во играта што може да се купат. Мора да имате најмалку 13 години за да ја преземете оваа игра и да започнете со авантурите во Грим Дул. Вашата стратегија за опстанок ќе одреди сè. Започнете со вашето патување и станете херој во брутална игра за воини без страв.

ШТО ИМА НОВО

– Легендарниот шеф! Играчка ќе ви го покаже патот до костурата на Аиса, Големата посвоена мајка на кралот во сенка.
– Моќ на проклетство: Единствени способности и оружје чекаат најактивни прогони.
– Лен 4. Пенкал Време е да го надоградите вашиот гроздобер на дирулфите!
– Нови артикли, дизајни и свитоци.
– Нови визуелни ефекти за високи графики.
Ажурирања на повеќечлен
– Способност да додавате пријатели и да ги поканите на вашата нарачка.
– Нарачајте ја локацијата каде што можат да се сретнат витези.
– Разговарајте за пораки во рамките на Цел.

МО:

Бесплатна подготовка
МОД Пари
дупликат предмети
Член убиен од ООН
бесплатни вештини

Grim Soul: Dark Fantasy Survival Apk