GSE Smart IPTV за компјутер – Виндоус и Мек – Преземи …

GSE Smart IPTV за компјутер - Виндоус и Мек - Преземи ...

GSE Smart IPTV за компјутер - Windows и Mac - Бесплатно преземање 1

Апликацијата се користи за пренесување на содржина што е на Интернет бесплатно. Ова значи дека инвеститорот не емитува ниту еден од изворите и затоа не може да ја гарантира нивната достапност или квалитет. Тој нуди ТВ содржина преку мрежи или IP адреси.

GSE Smart IPTV за Windows Исто така, има инсталиран медиа плеер и е компатибилен со многу уреди. Апликацијата има поддршка од Chromecast. Повеќето од IPTV ја немаат оваа функција и ова автоматски го прави одлична апликација. Преземањето и инсталирањето е прилично лесно.

Ако имате врска до плејлистата m3u, од вас ќе биде побарано едноставно да додадете одредено име за плејлистата и потоа да ја залепите врската. Вие ќе можете да го направите ова, бидејќи уредникот за апликации GSE ви овозможува да го прилагодите.

Можете да преместите канали или да споите серија плејлисти, бидејќи нема ништо што може да го запре. на GSE Smart IPTV за компјутер и мобилен телефон Поддржува различни формати на пренос како HTTP, M3U8, RTSP, RTMP, HSL и MMS. Со сето ова, тоа технички значи дека апликацијата ќе репродуцира секое аудио или видео што ќе го дадете.

Можете исто така да додавате преводи на апликацијата во кое било време посакувате. Постојат моменти кога IPTV содржината користи јазик што не го разбираш или не го разбираш. Во такви прилики, само додадете преводи за да знаете што се комуницира.

IPTV апликацијата поддржува формати за титли, како што се DVD преводи, DVB телетекст, XSUB, ASS, SSA, HDMV PGS и SBRIP преводи со многу други формати. Во случај вашите деца да имаат пристап до уредот што има GSE IPTV, можете да ја блокирате содржината до која не сакате да пристапат. на GSE Smart IPTV за Mac Има карактеристика во која се сместени родителските контроли, што значи дека дури и ако сте надвор, нема да се грижите за тоа што децата го гледаат бидејќи блокира каква било содржина до која немаат пристап.

Интерфејсот GSE Smart IPTV PC е достапен на 31 различни јазици. Опфаќа голем дел од пазарот, бидејќи скоро секој може да го користи. Ова е затоа што има повеќе јазици кои одговараат на скоро сите. Друга дополнителна предност е што јазиците не се директно поврзани со јазикот што го користи системот. Можете дури да користите повеќе јазици на системот и апликацијата.

GSE Smart IPTV за компјутер - Windows и Mac - Бесплатно преземање 2

Ако сакате ефикасно да користите GSE Smart IPTV за Windows, тогаш ќе мора да преземете Сини стапици. GSE Smart IPTV за компјутер работи совршено со Windows XP, Windows 8, Windows 7, Windows 8.1, Mac OS, Windows 10 и Mac OSX. Можете да ја преземете и инсталирате апликацијата од Play Store или APK. Применете кој било метод подолу за да инсталирате GSE Smart IPTV на вашиот компјутер.

Преземање на GSE Smart IPTV за Windows PC и Mac

Во случај да користите Windows, ќе мора инсталирајте го BlueStacks 4За оние што користат Mac, ќе биде побарано да преземете BlueStacks 4 за Mac OS. Извршете го инсталираниот емулатор според упатствата дадени за инсталирање на BlueStacks или BlueStacks 4 Следниот чекор е да отворите BlueStacks. Ако користите Mac десен клик на копчето за пребарување на BlueStacks и потоа напишете GSE Smart IPTV, потоа пребарувајте Google Play. Инсталирајте ја апликацијата откако ќе ја пронајдете. Корисниците на Windows, во BlueStacks 4, се движат низ моите апликации, потоа во системските апликации и, конечно, во продавницата на Google Play. Во лентата за пребарување во продавницата, GSE Smart IPTV и инсталирајте ја кога ќе се појави на вашиот екран. По завршувањето на инсталацијата, апликацијата ќе биде видлива во Мои апликации за BlueStacks 4 и на страницата Сите апликации за BlueStacks. Започнете ја апликацијата следејќи ги упатствата на екранот. Вака ја преземате и инсталирате GSE Smart IPTV за Windows од продавницата за игри.

Преземање на GSE Smart IPTV користејќи ја датотеката АПК

Преземете ја датотеката АПК за GSE Smart IPTV и зачувајте го на вашиот компјутер. За оние кои користат Windows, ќе мора да користите BlueStacks 4 за корисниците на Mac, преземете го BlueStacks и инсталирајте го. Поставете го емулаторот што сте го инсталирале следејќи ги дадените упатства, а потоа отворете го соодветниот емулатор што го користите. Windows, кликнете двапати на иконата GSE Smart IPTV APK што штотуку сте ја преземале. Изберете BlueStacks 4 како најпосакувана апликација за отворање на АПК. Processе започне процесот на инсталација и системот ќе ве извести откако ќе заврши процесот на инсталација. Сега отворете го BlueStacks 4 и пронајдете ја иконата за GSE Smart IPTV. Сега можете да го користите ако го видите, во кое било време сакате. За корисниците на Mac, од нив ќе биде побарано да инсталираат Dropbox користејќи ја Play Store на BlueStacks. Отворете Dropbox сметка на Mac или прелистувач и ставете ја IPTV APK таму После тоа, отворете го вашиот емулатор и преземете ја АПК. Willе мора да го инсталирате преку инсталерот APK за Android. Најдете ја вашата апликација сега во фиоката за апликации. Тоа е се. Сега можете да уживате во вашиот GSE Smart IPTV на компјутер со преземање и инсталирање на истиот со употреба на кој било од горенаведените методи.

Следното е дури и повеќе од поддршката на GSE Smart IPTV:

Поддржува API за Xtream код. Поддржува автоматско повторно поврзување за пренос во живо. Поддржува повеќе теми. Поддржува динамична размена на дијалекти. Исто така го поддржува Chromecast.

Видео формати поддржани од GSE Smart IPTV:

3gp, 3g2, avi, dv, f4v, gvi, gxf, webm, wtv, drc, flv, asf, amv, divx, mlv, xesc, tod, mp4, mpe, mpeg, mpeg2, mpeg4, mpg, mp4v, rec, rm, rmvb, vro и многу други формати.

Прочитајте и: Преземете и инсталирајте IPTV на Perfect Player на вашиот компјутер