GTA Online: Колку приходот од Аркада?

GTA Online: Колку приходот на Аркада?  1

Тоа Обнова на Diamond Casino Heist за GTA Online вклучувајќи ги и оние што можат да се купат аркада, центар за забава полн со ретро игри и машински вештини што може да ги испробате и да имате корист од тоа. Но, колку пари може да се заработат на овој начин?

Колку пари можете да добиете со аркада?

Зградите во аркада заработуваат пари кога играте GTA Online, сума заснована на, не изненадувачки, на бројот на аркадни машини и игри што всушност ги купувате за тоа. Колку повеќе игри купувате, толку повеќе пари заработува аркадата.

Спецификите се чини дека се разликуваат малку, но стандардната сума генерирана од купување аркада и не додавање дополнителни игри е приближно 500 УСД секој ден во играта (тоа е 48 минути во реалниот свет). Можеби малку повеќе или помалку, но тоа е просечно околу тоа. Вие дури и не треба да правите ништо за да го направите тоа, само да седите и да ја играат играта додека полека заработуваат пари.

GTA Online: Колку приходот на Аркада?  1 Новите игри ја зголемуваат популарноста на вашата аркада, а со тоа и придобивките. | Jpel Franey / USgamer, Rockstar North, Games Rockstar

Како што купувате повеќе аркадни машини (од кои сите можете да играте сами, некои со пријатели), парите што ги правите се зголемуваат. Кога ги имате сите машини, ќе направите околу 5000 УСД на ден во играта, десет пати повеќе од тоа што правевте порано. GTA Online исто така ви кажува секој пат кога заработувате пари за нов ден, така што знаете кога е време да се вратите и да соберете пари. Самиот сеф може да држи максимум 50.000 УСД, затоа не заборавајте да се вратите назад и да го испразните пред да се случи тоа. Takeе потрае долго време да ја повториме вредноста на самата зграда Аркада, дури и ако ја купите најевтината, но користењето на тоа за разбојник на Казино идеално би создало разлика.

Место за да заработите пари во Аркада

За разлика од многу други бизниси каде готовината влегува директно на вашата банкарска сметка или џеб, парите остануваат во аркадната зграда додека не одите и ги соберете. Можете да го најдете во сеф во вашата канцеларија, нагоре по скалите до барот. Одете на сефот и притиснете десно на D-рампа за да го отворите и земете пари во него (под претпоставка дека има). Можете исто така да најдете лаптопи каде што можете да купите и ресетирате вашата аркадна машина. Не грижете се за уредување на одреден начин; тоа не прави разлика за твојата корист.

GTA Online: Колку приходот на Аркада?  2 Вашиот сеф ги чува сите ваши профити и може да се пристапи во секое време. | Jpel Franey / USgamer, Rockstar North, Games Rockstar

Ако сакате да знаете колку пари може да се заработат со кршење казина, погледнете го нашиот водич овде за парите што можете да ги направите во Diamond Casino Heist. Или проверете овде за да видите каде можете да добиете Revolver Navy. Или, отворете ја нашата страница за измами GTA 5 за сите придобивки што ви се потребни.