Half-Life 2 Mod Remake Silent Escape: Индукцијата го започнува првиот продолжен трејлер на игра

Half-Life 2 Mod Remake Silent Escape: Induction Mendapat Trailer Gameplay Pertama yang Diperpanjang

Silent Escape: Индукција го доби својот прв трејлер за игри, во кој има песочна FPS во град кој е уништен од војна.

Овој проект е ажурирање и продолжување на оригиналниот режим за 2012 година за Half-Life 2. Приказната е променета, додадени се повеќе мапи, а разновидноста на игра брзо се зголемува. Искуството е организирано за време на настанот Half-Life 2.

За да го прослави дебито на трејлерот, напиша инвеститорот Константин Малјавкин од тимот на SE Dev кратка изјава го сумира своето патување од правење на оригиналниот мод и неговата инспирација да продолжи да работи на овој проширен.

„Беше долго патување со тестирање и експериментирање, решавање на развојни проблеми, концепти, прототипови и помош на други луѓе за да се доближи проектот до објавување. Оттогаш, гледавме многу игри и потоци на луѓе што минуваат низ оваа модификација што ја гледавме со curубопитност, а некои со смеа. […] Сето ова не инспирираше да одиме напред. За некои од нас, оригиналниот Silent Escape е поттик за влез во индустријата за игри. “

На почетокот на демо, ликот на играчот излегува од остатоците од автобусот во рамниот град, скоро целосно гори. Поголемиот дел од демоните главно покажуваат карактери што ја преминуваат мапата, но, до крај, се појавуваат неколку битки и непријатели на туѓи.

За повеќе новости од светот на игри со еден играч, не заборавајте да ги следите OnlySP активно Фејсбук, Твитер, и YouTube. Исто така, проверете дали ќе се придружите на дискусијата на Сервер за спорови во заедницата.