Hearthstone: Спасителот Улдум започна со бесплатниот Легендар

Hearthstone: Juruselamat Uldum diluncurkan dengan Legendaris gratis 1

Втората експанзија на Hearthstone во 2019 година е лансирана и ако сега скокате во Спасителот Улдум, ќе добиете легендарна картичка за пребарување која е апсолутно бесплатна.

Злото го трошеше светот на Хартстон и злосторството сега се рашири во пустината. Hearthstone продолжува во текот на целата година на змејот со втора експанзија во 2019 година. Спасителот Улдум сега е жив, воведувајќи 135 нови картички во ротација на Стандард и Див. Играчите не само што можат сега да скокаат, туку можат и бесплатно да ја преземат новата Легендарна потрага.

Hearthstone: Saviour Uldum воведува неколку нови механизми за долготрајната игра со карти на Blizzard. Играчите ќе го најдат новиот клучен збор Reborn, што значи дека погодените соучесници веднаш се оживуваат откако ќе бидат поразени со само едно здравје. Играчите исто така ќе се соочат со нова магија на Чума, која влијае на обете страни на таблата, како и ново пребарување, прв пат за „Хартстоун“ од Патувањето во Унгоро пред повеќе од две години.

Градинар: Спасител Улдум

А, зборувајќи за тоа пребарување, влегувањето во Hearthstone во наредните 90 дена ќе ви даде едно од девет нови пребарувања кои се апсолутно бесплатни. Можеби сте curубопитни за тоа што е тоа, затоа проверете го упатството Shacknews за пребарување на „Олдум“. Играчите исто така ќе најдат посебни дневни потраги по кои ќе следат нивните вообичаени дневни пребарувања, додавајќи награди на Спасителот покрај пакетот со картички „Олдум“. Играчите можат да добијат бесплатно до шест пакувања со картички Saviour Uldum бесплатно со едноставно завршување на оваа дневна задача.

Ова не е сè што играчите треба да очекуваат од Хертстоун. Содржината на еден играч сè уште е на хоризонтот, со нова соло авантура наречена „Гробници на терор“ која ќе биде објавена во следните неколку недели. Нема детали за тоа што ќе се случи во овој режим, но „Блибард“ ветува повеќе информации што доаѓаат наскоро.

И на крај, оние што се врзани за режимот „Хертстоун Арена“, мора да сфатат дека Арената се врти со започнувањето на експанзијата денес. Следниве се експанзиите што ќе бидат прикажани на Арената во следните неколку месеци:

  • Основно
  • Класичен
  • Тркалање на Растахан
  • Патување до Унгоро
  • Коболд и катакомби
  • Истражувачи лига
  • Спасител Улдум

Среќно на вашето патување со „Олдам Спасител“. Можеби ќе ви требаат неколку покажувачи ако станете свежи, затоа останете овде. Shacknews ќе понуди неколку идеи за да започнете за само неколку минути. За повеќе за Спасителот Улдум, видете го целосното покритие, заедно со Основно огниште веб-страница.