Hotешката Лава ќе донесе класични детски игри на нашиот компјутер следната недела

Hot Lava akan membawa game anak-anak klasik ke komputer kita minggu depan

Тоа е идеја што мора да се реализира. Секако класичниот „подот е лава“ мора да оди во форма на видео игри. Сите ги натеравме родителите да бидат нервозни со скокање помеѓу мебелот и ова нема да биде многу поразлично. Па, можеби нешто екстремно.

Hotешка Лава веќе некое време е отворена бета верзија, но на крајот ќе ја достигне верзијата 1.0. Тој 19 септември Steam ќе ја види целата верзија со неколку додатоци на овој настан, како a ново ниво и ажуриран систем за развој.

Под оваа специјална премиса е игра на платформа за прво лице доста растворувач и свеж. Ако ви недостасува нешто како Mirror’s Edge, само со лудо атмосфера (и мие насекаде), ова е вашата игра.

Најдоброто е сценариото за игра навистина нормална куќа. Ние контролираме неколку играчки кои се многу слични на ГИ oeо (тука тие се нарекуваат ГАТ; или Глобален акционен тим) кои треба да поминат низ нив лава море што ја пробива куќата.

Наративниот аспект беше многу успешен. Всушност, по повод датумот на објавување, тие се започнати нов трејлер што е целосно епизода од оваа телевизиска серија за фантастични кукли.

Патем, играта е од Забава Klei, креатор на Не глуми или Марк на нинџа.

Сподели Hotешка лава ќе донесе класични детски игри на нашиот компјутер следната недела

Тема

  • Компјутер
  • Авантура – платформи