Huawei го потврди EMAI 10 бета-распоредот за паметни телефони

Huawei mengkonfirmasi ulang jadwal EMUI 10 beta untuk itu smartphones

Ако ги барате најновите новости, датуми на објавување, одлики и повеќе за ЕМУИ 10, дојдовте на вистинското место.

Huawei официјално го објавува EMUI 10 на HDC 2019. The Бета програма на ЕМУИ 10 ќе започне од 8 септември 2019 година.

Неодамна, на кинеската платформа за социјални медиуми, Huawei сподели слики со името на паметните телефони кои ќе добијат ажурирање на бета EMUI 10. Ова е прва серија, ќе има повеќе паметни телефони во втората серија.

Па, Huawei и Honor, двајцата го потврдија името на паметните телефони кои чекаат да ги добијат ЕМУИ 10 и Магијата UI 3.0 бета ажурирање. Huawei UK исто така посочи дека EMUI 10 и Android 10 ќе дојдат во сериите Huawei P30.

Временска рамка за ажурирање на бета EMUI 10.0 / Magic UI 3.0:

 • 8-ми септември
 • Крај на септември
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei Mate 20 X
  • Порше Дизајн Huawei Mate 20 РС
  • Твое 20
  • Honor 20 Pro
  • Честа V20
  • Чест магија 2

Подобни уреди: Список на уреди што ќе добијат ажурирање EMUI 10 засновано на Android 10 Q

Huawei го потврди EMAI 10 бета распоредот за паметни телефони 1

Huawei го потврди EMAI 10 бета распоредот за паметни телефони 2

Андроид 10 Q карактеристики, Android 10 датум на издавање, Android Q, Android Q карактеристики, датум на издавање Android Q, ЕМУИ, ЕМУИ 10, ЕМУИ 10 Бета, прва серија 10 ЕМУИ, ЕМУИ 10 одлики, ЕМУИ 10 новости, Датум на издавање ЕМУИ 10, прикажани , Huawei emui 10, Huawei EMUI 10 карактеристики, Magic UI 3.0, магија ui 3.0 карактеристики