Huawei Mate 20 X (5G) Многу интересно!

Huawei Mate 20 X (5G) Sangat Menarik!

Huawei го објави 20 X 5G Mate за кинескиот пазар на 26 јули. Нарачките за нови мобилни телефони беа лансирани преку онлајн продавницата на компанијата Вмал. Првата продажба на уреди е закажана за 16 август.

До сега, Пар од 20 X (5G) Направени се повеќе од 1 милион резервации за Вмал. Очигледно, има многу луѓе кои размислуваат да го купат овој нов уред. Сепак, имајте во предвид дека оваа нарачка не е како претходна нарачка што ви овозможува да не ја платите целата сума или да извршите целосна исплата на друг датум со склучување договор.

Значи, резервацијата на Mate 20 X (5G) е лесна и не бара однапред плаќање. Сепак, за промотивна продажба преку Интернет, мора да нарачате купување на уредот.

Huawei Mate 20 X 5G 2

5GДо денес Кина„Исто така е прилично честа појава. Сепак, ова е голем настан што мобилниот телефон кој е истакнат со функцијата 5G добил 1 милион резервации.

Технички спецификации

Новиот паметен телефон на Huawei 7,2 инчи FHD + OLED со екран на допир. моќ Кирин 980 Овој чипсет е опремен со 8 GB RAM меморија и 256 GB складирање. Mate 20 X (5G) доаѓа со EMUI 9.1 и оперативен систем Android 9 Pie. Па можеш и ти 40 пратеник + 8 пратеник + 20 пратеници распоред на три задни фотоапарати и 24 пратеник Селфи камера е достапна.

Пар од 20 X (5G) и двете НСЕ во исто време СА 5ГДали е првиот телефон што поддржува (всушност, не постои достапна мрежа SA SA). Цената на мобилниот телефон е околу 881 американски долари (околу 4.900 американски долари).