I9300XXDLJ2 Android 4.1.1 Службен фирми за желе желе од Франција

I9300XXDLJ2 Android 4.1.1 Службен фирми за желе желе од Франција

I9300XXDLJ2 Android 4.1.1 elеле Бин е еден од најновите официјални фирмвери за Galaxy S3 I9300 сега е достапен за преземање. Samsung уште еднаш го започна своето распоредување на фирмверот и го прави тоа во фази за различни земји и оператори. Овој XXDLJ2 Android 4.1.1 Ажурирање на софтверот не е заштитен фирмвер без апликации од трети лица или оператори со него. Веќе имаме упатство што можете да го следите за да го инсталирате ова ажурирање на софтверот на вашиот телефон. Galaxy S3 XXDLJ2 Android 4.1.1 Конечното ажурирање на фирмверот Jelly Bean може да се преземе заедно со целосните упатства од линковите подолу.

Како што прочитате повеќе. Имаме упатства за тоа како да инсталирате Android 4.1.1 XXDLJ2 на Galaxy S3 I9300 со помош на ODIN. Не треба да имате вкоренет телефон или ClockworkMod за обновување. Имаме опфатени упатства за минатото. Фирми за фирми Galaxy S3 I9300 Jelly Bean (XXDLJ1, XXDLIH, XXDLIB и порано). Прочитајте подолу за повеќе ажурирања и упатства за најновиот фирмвер I9300XXDLJ2.

 Samsung Galaxy S III - Камчеста сина

Еве детали за фирмверот Android I9300XXDLJ2 4.1.1 за Samsung Galaxy S3 I9300:

Основен фирмвер: I9300XXDLJ2 (4.1.1)Регион ЕвропаЗемја: Обединето КралствоНосител: ВодафонДатум на изградба: 18 октомври 2012 годинаМодем: XXDLJ2ЦСЦ: OXADLJ2Список на промени:

Преземете Android 4.1.1 XXDLJ2 за Galaxy S III: Преземете Android 4.1.1 XXDLJ2.

ДА СЕ АПРИРАТЕ! Целосниот официјален туторијал за фирмвер сега е достапен и можете да го ажурирате Galaxy S3 I9300 на XXDLJ2 Android 4.1.1 фирмверот на Jelly Bean со ODIN! Одете овде за да го видите целосниот туторијал!

Упатства за претходниот официјален фирмвер за тестирање на Galaxy S3 Android 4.1.1: