InfoCert GoSign: Дигиталниот потпис исто така достапен од Smartphone

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/InfoCert-GoSign-Дигиталниот-потпис-исто-така-достапен-од-Smartphone.png

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

InfoCert GoSign: Дигиталниот потпис исто така достапен од Smartphone

Со InfoCert ќе може да склучите документи и договори со вашиот паметен телефон

GoSign е новата граница на дигиталниот потпис на Инфоцентар тоа ќе овозможи потпишувајте документи исто така од паметни телефони и таблети со кои можете да потпишете договори и документи во движење едноставно со помош на соодветната апликација.

GoSign, апликација посветена на корисниците професионален ќе ви овозможи да понудите со едноставна апликација можност за брзо и лесно потпишување документи директно од вашиот паметен телефон со неколку кликања.

Апликацијата GoSign од Инфо центарот е достапен за Андроид и iOS и со едноставна почетна инсталација и конфигурација, договорите и документите можат брзо да се потпишат директно од паметен телефон или таблет уред.

Забележете како нов метод на потпишување во согласност со европската регулатива ЕИДАС за електронски трансакции и затоа може да се користи за електронски потпишување документи.

еве го Објавување на Инфоцентарот.

Во согласност со eIDAS и достапно преку паметен телефон и таблет, GoSign гарантира поголема ефикасност за организациите и поголема слобода за менаџерите благодарение на едноставноста, брзината, безбедноста и целосната правна вредност на работењето со потписите

InfoCert, компанија на групата Tecnoinvestimenti SpA и еден од водечките надлежни органи за сертификација на европско ниво, ја лансира GoSign, платформа која ви овозможува да потпишете и да побарате дигитален потпис на договори и документи директно преку Интернет.

Решението е насочено кон професионалци и компании од која било големина кои секој ден треба да потпишат и да имаат потписи нарачки, договори, фактури, понуди и сите други документи, како за процедури за внатрешно одобрување, така и за формализирање на односите со надворешните договорни страни. GoSign, најновиот додаток на семејството Дајк на Инфо Центар, е алатка која со неколку едноставни кликања ви овозможува да управувате со вашите процеси на потпис целосно дигитално и заеднички, организирајќи и споделувајќи едноставни документи или сложени практики со колегите, клиентите и добавувачите и следење во реално време секоја фаза од процесот на потпишување. GoSign дозволува, на пример, во секој момент да провери кој се потпишал, кој доцни, кој одби или побара измени, итн.

Dike GoSign е достапна преку веб, но исто така и од паметни телефони и таблети благодарение на специјалните апликации достапни за iOS и Android кои овозможуваат завршување или барање на процеси за потпишување во движење, без ризик да блокираат процедури за итно одобрување. Затоа, решението овозможува да се поедностави работата и драстично да се намалат времињата што обично ги бараат традиционалните процедури за потпишување на хартија.

https://www.youtube.com/watch?v=UQUblWH1CN

„GoSign е нарушувачко решение, може да го избегне долго и неуспешното време потребно за завршување на традиционалните процеси на потпишување“ – коментари Данило Катанео, Извршен директор на Инфо Центар. „Веруваме дека донесовме на пазарот алатка која не само што генерира економски и практични предности за организации од сите големини, туку е во можност да го поедностави и животот на менаџерите со тоа што ќе им овозможи да го искористат максимумот на времето. И ние веруваме дека ова е вистинската додадена вредност на дигиталната трансформација “.

Платформата е целосно во согласност со EIDAS европската регулатива за електронски трансакции и овозможува употреба на кој било дигитален потпис на Инфо центарот на уредот или на далечинскиот управувач, како и на други уреди за потпишување не Инфоцентар.

Понатаму, со Dike GoSign е можно да се избере типот на електронски потпис што најмногу одговара на различните контексти, од едноставни внатрешни одобренија до одредби на правни договори, преку еден интерфејс и корисничко искуство.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!