Instagram За бумеранг 5 Видови нови ефекти.

Boomerang

Бумеранг

Отворете разговор на Инстаграм во секое време, сигурно имате контакт кој поставил приказна Користете го ефектот на бумеранг. Пред неколку дена знаевме дека WhatsApp ќе го интегрира Бумеранг во видеото на нашата апликација, но сега знаеме дека Инстаграм ќе излезе со нови ефекти што ќе ја направат оваа алатка поцелосна.

Бумерангот е успешен уште од своето лансирање. Тоа е само повторување на неколку секунди видео за да се прикаже истата работа одново и одново. Јас ја колонизирав апликацијата Фотографии и сега зависи од тоа Пет нови видео стилови Повеќе оригинални и забавни.

Нов стил на бумеранг

Според експертот за социјални мрежи Janeејн Манчун Вонг Инстаграм, таа работи на пет нови стилови. Вонг е одличен експерт за откривање нови функции пред да открие нови на социјалните медиуми, благодарение на кодот. Неговото последно откритие е ова ново Интеграција на бумеранг во стилот на Инстаграм.

Имаме добро познат бумеранг стил. Пристигнуваат 5 см пауза бумеранг, динамичен бумеранг, бумеранг со бавно движење, споро бумеранг дуо, брзо думер на бумеранг.

Бумеранг

  • Бумеранг суспендиран: Како што покажува Манчун Вонг, има мала пауза непосредно пред крајот на видеото, но таа е слична на бумеранг.
  • Динамичен бумеранг: Овој бумеранг е потресен пред крајот на видеото.
  • Бумеранг со бавно движење: Она што сите го знаеме е исто како и класичниот бумеранг, но како што подразбира името, репродукцијата на видео е многу побавна.
  • Бумеранг дуо бавен: Полека од вообичаеното, но побрзо од бавното движење.
  • Брз бумеранг дуо: Побрз од класичен стил на бумеранг.

Ако не сте јасни, посетете го блогот на Janeејн Манчун Вонг и емулирајте врз основа на разни нови режими на бумеранг.

Нови функции

Покрај тоа, според овие информации, пристигнуваат и други вести. На пример Дизајн апликација во историјата Може да вчитате повеќе распоред на решетки. Инстаграм Разговарајте повеќе фотографии одеднаш. Можете да креирате колаж директно од самата апликација без да користите апликација од трети лица. Колажи и основни склопови со ролни фотографии.

Последната очекувана карактеристика е Споделете ги вашите коментари со директна порака. Ако некој ви кажал што сакате да споделите, можете да го испратите на вашите пријатели како приватна порака во апликацијата.

. (ОзнакиТоранспрет) Инстаграм (т) бумеранг Инстаграм (т) трик на Инстаграм (т) Инстаграм новости