#InstagramDown денес 13/14 март 2019 година: Го нема натоварено Домот 7 часа

#InstagramDown денес 13/14 март 2019 година: Го нема натоварено Домот 7 часа

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

#InstagramDown: Инстаграм надолу, не оди, тоа е офлајн во Италија и низ целиот свет. Инстаграм не работи, не поставува видеа, не прикачува приказни, не ажурира денес 13 и 14 март 2019 година

#InstagramDown денес 13/14 март 2019 година: Го нема натоварено Домот 7 часа

Среда и четврток 13 и 14 март 2019 година Инстаграм не работи, низ целиот свет, поради технички проблеми. Офлајн апликација на Инстаграм во различни области во светот. Еве што се случува.

Сериозни проблеми за Instagram денес 13 и 14 март 2019 година каде 6 часа платформата за споделување фотографии, контролирана од Фејсбук, би била практично недостапна. Една од најпопуларните и користени апликации за социјални мрежи во светот е присутен насекаде, дури и во Италија.

Инстаграм не ме ажурира – 13 и 14 март 2019 година

Кога се обидувате да ја отворите Инстаграм, на Пораката „Не можам да се ажурирам на дополнување“ а фотографиите не се прикачени. Не грижете се, тоа не е вина на вашиот телефон, вашиот оператор или вашата врска. Инстаграм е во моментов.

Во моментов има бројни извештаи од целата земја од корисници кои не можат да го користат, било од уреди Андроид отколку од iOS уреди. Значи, ако мислевте дека проблемот може да биде вашиот паметен телефон или вашата WiFi, тоа не е тоа.

Инстаграм не работи, долу, не поставува доводи, фотографии, видеа и приказни

Се обидовме и да го ажурираме Новости од iOS и Android, но не успеавме да ја завршиме операцијата: апликацијата ја враќа црвената лента со грешка.

Доколку не можете да ја отворите доводот или домот на Instagram, или не можете да ја ажурирате почетната страница на Instagram, не грижете се, не е проблем со вашиот паметен телефон / компјутер или со вашата интернет врска.

Непотребно е да се напојува циклусот на телефонот, рестартирајте го компјутерот, прикачете и одвојте ги податоците за WiFi и Интернет или рестартирајте го вашиот WiFi рутер дома: проблемот не е ваш, туку Инстаграм кој моментно е долу.

Па јас Серверите на Инстаграм се спуштени низ целиот свет за некаков проблем и последователно апликацијата не работи и не оди.

Инстаграм е погрешен: зошто не ме ажурирате?

Ако се обидовте да поставите фотографија / видео на Инстаграм или да ги ажурирате приказните на вашите пријатели, но програмата не вчитува ништо и не се ажурира, не е вина на вашиот паметен телефон или на вашата интернет врска.

Серверите на Инстаграм се спуштени.

И очигледно на Твитер хаштагот #InstagramDown веќе е тема на трендот.

Сè уште е нејасно причина за проблемот, но очигледно и во Италија сите корисници на Instagram тие не можат да испраќаат нови фотографии или да гледаат на веќе поставени фотографии.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!