IPhone 11 ќе биде претставен на 10 септември според најновата бета верзија на iOS 13

IPhone 11 akan disajikan pada 10 September sesuai dengan iOS 13 beta terbaru

Доаѓањето на најновиот iPhone е еден од одличните настани во сезоната на мобилни телефони. Максималниот облог на „Епл“, во моментов е трета компанија во уделот на пазарот на продажба, но една од оние што има поголем капацитет да постави трендови во однос на другите конкуренти. И зошто да не го кажам тоа, целосно одговорна за дистрибуцијата на iOS низ целата планета.

За оваа година очекуваме најмалку уште три повици, кои веќе некое време се познати како iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, доколку конечно ги добиле овие имиња во последната презентација, и се чини дека датумот на поднесување е откриен. Извор на протекување: најновата бета верзија на iOS, оперативниот систем.

Главно на 10, продадени 20

Држете за ослободување

Една од претходните верзии на iOS 13, последната и која треба да доведе до конечна верзија кога ќе започне „Епл“, е одговорна за префрлување на можните датуми за презентација за претстојниот iPhone 11. Сè што покажува што ќе се случи следниот 10-ти септември, датум што ќе го одобри календарот на компанијата за последните години.

Зафатена е најновата бета верзија на оперативниот систем на Apple, онаа што покажува некои податоци што доведоа до размислување дека Apple, кој дава шевови без навои, има поставено датум. Пораката „HoldforRelease“ е прикачена на календарот прикажан во вторник, 10 септември. Датумот не е официјален во овој момент, но со силна основа.

Претходно, претседателот на „Softbank“ се лизна на 20 септември како датум на кој ќе се продава телефонот, па ќе имаме 10 дена простор помеѓу вовед телефонски презентации и датуми на кои ќе се продаваат. Willе видиме што на крајот се случува, но, ако лета, означете го 10 септември на календарот како датум што е повеќе од можен за пристигнување на iPhone 11.

Преку | ihelp

Споделете го iPhone 11 ќе биде претставен на 10 септември според најновата бета верзија на iOS 13