iPhone 11 Pro Max: неверојатно селфи, вели DxOMark

iPhone 11 Pro Max: selfie yang luar biasa, kata DxOMark

Меѓу најновите објавени модели на мелафонини, iPhone 11 Pro Max под лупа DxOMark да ги анализира неговите способности нарцистички Соба Вонредната можност на секторот за предна фотографија му овозможи на уредот да се рангира меѓу првите десет селфи телефони на ранг-листата.

iPhone 11 Pro Max: како да направите селфи

Со вкупен резултат од 91, мелафонино беше лансиран во 2019 година фотографирајте и правете видеа во предворјето на ист начин. Всушност, аналитичките оценки се скоро идентични: 93 за фотографии и 90 за видеа.

iPhone 11 Pro Max: неверојатно селфи, вели DxOMark 1

Од гледна точка на фотографија, сензорот покажува извонредна изведба со прифатливи услови за осветлување, но губи многу во спротивни ситуации: како доказ, најниската оценка се добива токму во тестот посветен на бучава фотографии, кои обично имаат тенденција да се зголемуваат кога условите на амбиенталното осветлување се лоши. Квалитет бохе високо, благодарам особено за помошта на 3Д-системот посветен на препознавањето на лицето.

тоа видеото наместо тоа, тие се една од главните јаки на предната комора iPhone 11 Pro Max, што може да се потпре на електронската стабилизација, но не само: може да снима клипови на 2160p / 30fps, па дури и да се движи до 1080p / 120fps во бавно движење.

Севкупно, паметниот телефон седи на врвот десетто место: добри резултати, но е доста тешко со оглед дека многу предводници паметни телефони ќе бидат официјализирани наскоро и губењето на последното место во првите десет нема да биде тешко.