iPhone 9: датум на презентација

llamada-iphone-1300x650

Гласините упатуваат на следното 31 мартApple ќе направи официјална презентација iPhone 9. Оваа информација ја потврдува овој извор на вести, каде што одредува што ќе се случи во текот на таа недела, дури знаеме кој ден iPhone 9 ќе излезе на продажба.

9 е број на Apple.Тој скокна, затоа што се префрли од 8 на X и сега ќе го избереме iPhone 11. Познато е дека iPhone 9 ќе биде редизајн на познатата SE што тој многу го сакаше во своето време.

Информациите од овој извор на вести наведуваат дека новиот iPhone 9 Willе излезе во продажба првата недела од април, по интензивна недела што ќе се затвори во март, не само со мобилни презентации, туку со започнување на нови ажурирања на софтвер и чудни мали нешта.

Во вторник, 31 март, ќе има прес-конференција, и таму ќе го видиме наследникот на iPhone SE. Мал телефон (4,7 инчи), со класичен дизајн (многу сличен на iPhone 8), но целата сегашна технологија на Apple е внатре.

Ако правиме вежба за меморија, во 2019 година, беше 25 март кога Apple ги започна своите услуги во светот на Apple TV +, Apple Card, Apple Arcade и Apple News + Па, не е ни чудо, тие го користеа истиот датум за долгоочекуваното издание како iPhone 9.

Презентацијата е полна со новости, производи, услуги, итн. Но, оваа година сè покажува дека ќе биде малку посмирено и ќе имаме повремени ажурирања на софтверот и iPhone 9. Ова се приклучува на можноста за нова 14-инчна MacBook Pro презентација, нов iPad Pro и безжичен полнач. .

На еден или друг начин, ќе има презентација, и се надеваме дека информациите се точни и на 31 март официјално пристигнува iPhone 9 и iOS 13.4.

Преку: Ticker-iPhone