iSolutions е водечка компанија за развој на софтвер од Парма

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Компанијата iSolutions произведува софтвер и апликации од сите видови. Овие се производи кои исто така се многу различни едни од други, но обединети со минимален заеднички именител: квалитет.

Кој е iSolutions

iSolutions е компанија од Ноцето, основана во 1999 година и е родена како компанија за технолошки развој на софтвер.

Гледајќи го денес, со над 60 професионалци, се чини дека е невозможно да се верува дека оваа компанија започна со само тројца програмери. Патот до кој поминувавте досега беше многу и полн со предизвици.

Седиштето на компанијата е античка фабрика за тули, датира од почетокот на дваесеттиот век, во провинцијата Парма. И, исто како и циглите што се произведуваа во таа структура, iSolutions исто така гради, тула од тула, цврста врска со клиентите и соработниците.

Тогаш нема недостаток на стручни сертификати. Всушност, компанијата има сертификација ISO 9001: 2008, меѓународна гаранција што сведочи за подготвеноста на сопственикот да произведува квалитетни производи и услуги, со соодветни и контролирани процедури.

Изолации софтвер

Техничарите за Изолустрација се професионалци, високо специјализирани за развој на софтвер. Секој проект има предизвик: да се постигне уште повисоко ниво на ефикасност.
Но, благодарение на страста и квалификацијата, целта е точно определена.

ИТ системите развиени од iSolutions се сигурни, контролирани и автоматизирани. Поради оваа причина, благодарение на апликациите и софтверот, можно е организирано и ефикасно управување, дури и на големи количини на податоци.

Услуги на клиентите

Една од предностите на iSolutions е поддршка на клиентите. Всушност, благодарение на искуството и знаењето стекнато во областа на информатичката технологија, iSolutions може да понуди нови и интелигентни прилагодени решенија. Ова очигледно не би било можно без дневна конфронтација и пред се без емпатија создадена со визијата на клиентот. Само со споделување на вредности и идеи е можно да се развие работна група и да се создаде цврста соработка. И благодарение на овие вредности, iSolutions им дава живот на квалитетни технолошки услуги, како што се апликации и софтвер од различни видови, практични и иновативни.
Човечките односи за iSolutions се исклучително важни, и во и надвор од општеството.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!