Jurassic Dream е бесплатна игра CRYENGINE Jurassic Park што можете да ја преземете сега

Seseorang sedang mengerjakan Proyek VR Jurassic Park yang memiliki banyak potensi

Fansубители на паркот „Јура“, еве денес нешто посебно за вас. LifelessTapir објави бесплатна игра каде во основа го реинвестираше целиот остров Исла Нулар во CRYENGINE. Така, играчите можат да ја преземат и да ја играат оваа игра за да го истражат островот повторно од првиот филм „Паркот Јура“.

За жал, овој проект не вклучува диносауруси. Затоа, помислете на тоа како симулатор за одење (или игра за истражување). Дури и така, вниманието на извонредни детали и играта изгледаат одлично благодарение на КРИЕНГИНА.

Играчите исто така можат да возат иконски џип паркот Jurassic Park, што е многу умен допир.

Како што рече LifelessTapir:

„Научив многу работи за развојот на играта во изминатите 3 години и сè уште учам. Некои модели во Jurassic Dream се многу стари и имаат потреба од реновирање затоа што моите вештини се подобрени.

Бидејќи немаат доволно слободно време (и вештини), нема диносауруси во оваа верзија на „Јура сон“.

Навистина се надевам дека ќе ви се допадне иако е дино парк без диносауруси. “

Сепак, и затоа што нема да ја добиеме играта на прво место на Jurassic Park во блиска иднина, сигурен сум дека оваа навивачка игра ќе ги привлече сите навивачи на ЈП таму. Сега замислете дали некој би можел да го наполни овој проект со диносауруси. Или поточно, со прекрасни анимирани диносауруси. Сега да одиме понатаму. Замислете дали овој диносаурус прикажал многу умен ВИ, претворајќи го овој проект во игра за опстанок. Знам дека тоа нема да се случи, но има многу потенцијали за тоа, особено сега кога картата е завршена.

Но, како и да е, сега може да го симнете Jurassic Dream од тука.

Забавувај се!