KineMaster Mod APK v4.10.17 – Key Chroma Key

KineMaster Mod APK v4.10.17 - Key Chroma Key
KineMaster Mod APK, Video Layer APK, Chroma Key APK

KineMaster Mod APK

KineMaster Mod е моќен видео уредник за Android кој има многу опции за уредување на вашите видеа на професионален начин, што значи дека мора да ги уредувате вашите видеа како професионален уредник. Има анимација, зумирање и зумирање на ефектите, ефектите од ефектите, налепниците, типовите на музика и многу видови на функции вклучени во овој уредувач на видео со мала големина.

Во овој Mod, тој поддржува Chroma клуч и неограничен видео слој и поклопување, Full HD 4K со функции за рендерирање 60fps, Сите платени налепници, FX, Music, Fonts, Transition, се бесплатно достапни за преземање во овој мод и ако ќе има нова исплата beе бидат додадени Предмети што исто така се достапни за бесплатно симнување.

АПК на KineMaster Pro MOD, KineMaster ProX Mod APK, KineMaster Video Layer APK

KineMaster Pro АПК

Ако сте корисник на KineMaster, веќе знаете дека мора да платиме за да ги отклучиме некои функции или да го отстраниме воден жиг. Ако се обидувате да ја отстраните воден жиг од апликацијата, тогаш мора да ви треба уред со вкоренетост или ако немате вкоренет уред, тогаш мора да користите KineMaster Mod без да ја активирате конекцијата за податоци каде не можете да користите ново додадени средства.

Исто така, ако ја активирате, ја губите функцијата за клуч chroma, но во овој мод што ќе го објавам денес денес, не треба да се грижите за коренот и другите работи. Само инсталирајте ја mod верзијата и сте завршиле. Оваа KineMaster Mod APK создадена од претходноez клемод.

карактеристики:

 • Отклучен за сите уреди
 • Комплетна HD поддршка, 4K рендерирање
 • Сите платени налепници, девизи, транзиции се бесплатни
 • Поддршка за Клуч за хрома за сите уреди
 • Кинемастер Prime Lite (големина: 19 MB)
 • Поддршка до 3 прекривки на видео слој
 • Без воден жиг
 • Како да го инсталирате овој мод:

 • Деинсталирајте ја претходната инсталирана верзија на апликацијата KineMaster
 • за да ја преземете KineMaster Mod Prime Lite одоздола
 • Вашето преземање ќе започне автоматски
 • По преземањето Инсталирајте ја АПК
 • Трчајте и уживајте …
 • Преземете KineMaster Mod APK Android

  Име на апликација Кинемастер – Професионален уредник на видео
  Развивач Корпорација Кинемастер
  Име на пакет com.nexstreaming.app.kinemasterfree
  Верзија 4.10.17.13457.GP
  големина 19,13 MB
  Последно ажурирање 8 јули 2019 година
  Цена Бесплатно

  KineMaster ProX Mod APK со 4K 60fps Неограничен видео слој

  53,87 MB Големина на Фајлот 18787 година преземања Кликнете овде за да ја преземете

  Преземете KineMaster Prime Lite АПК Андроид

  19,13 MB Големина на Фајлот 17703 година преземања Кликнете овде за да ја преземете