LifeWheel, Worrydolls, за: празни апликации и други за да го видите ова …

LifeWheel, Worrydolls, за: празни апликации и други за да го видите ова ...

Апликации во неделата

Во ова издание на прегледот на нашите апликации од Неделата, имаме апликации дизајнирани да ви помогнат да ги постигнете своите цели и да се справите со вознемиреност, и блокатор на веб-страница за да ви помогне да останете на вистинскиот пат. И, како и секогаш, избравме две одлични нови игри за да ги гледате.

Lifeивотот

LifeWheel, Worrydolls, за: празни апликации и други за да ги видите овој викенд 1

LifeWheel е апликација за продуктивност која ви помага да ги завршите работите, да формирате добри навики и да ги постигнете своите цели. Знам дека има многу од овие типови апликации, но оваа е наменета да се истакне со неговиот остар и интуитивен интерфејс, вградените потсетници и категориите, списоците со задачи со поддавки и многу повеќе. Дали знаевте дека запишувањето на вашите цели ги зголемува шансите за нивно постигнување за 11%?

Преземете ја бесплатно

Вордоли

LifeWheel, Worrydolls, за: Празни апликации и други за да ги видите овој викенд 2

Значи, тука е нешто сосема уникатно. Оваа апликација е наречена Worrydolls и таа има за цел да им помогне на лицата со вознемиреност да користат когнитивна терапија за однесување и умственост. Како што подразбира името, тој во суштина е дигитална верзија на античката техника „грижа“, во која you кажувате кукла за вашата загриженост и ја има тежината за вас. Куклите се симпатични и можете дури и да ги следите вашите грижи со текот на времето.

Преземете ја бесплатно

за: празно

LifeWheel, Worrydolls, за: Празни апликации и други за да ги видите овој викенд 3

Дали честопати се оддалечувате од веб-страниците како YouTube и Facebook додека се обидувате да завршите работа или други проекти? Па, можеби ќе сакате да се распрашате за: празно. Апликацијата ви дозволува да блокирате веб-страници во Сафари и со iOS и со macOS во движење, за да можете да се фокусирате. Веб-страниците се блокирани со редовни изрази, така што можете да блокирате велејќи … Целна страница на YouTube, но сепак гледам индивидуални видеа.

Преземете за 1,99 $

Тактики на шпионажа

LifeWheel, Worrydolls, за: Празни апликации и други за да ги видите овој викенд 4

Ако сте fanубител на загатки и стратегии заснован на игри, ова е за вас. Се вика шпионски тактики, а вие имате задача да завршите серија мисии со решавање на најразлични загатки, од отворање брави на вратите, до хакирање во компјутерски терминали. Постојат над 40 нивоа, со различен степен на тежина и разни начини да се победи секое ниво. Сето ова во комбинација со уникатни слики треба да биде добро време.

Преземете ја бесплатно

Избушете

LifeWheel, Worrydolls, за: Празни апликации и други за да ги видите овој викенд 5

Барате нешто малку повеќе бесмислено и пополнето со акција? Погледнете во акцијата OutRush – Synthwave. Замислете го ова: Вие сте заробени во алтернативна реалност и мора да тргнете на хипер-дизајнирано патување низ прекрасен универзум за да се вратите. Карактеристиките вклучуваат брза игра, 1 минута, игра со еден прст, прекрасни слики со ретро-бранови и прекрасна синтетичка музика и многу повеќе.

Преземете ја бесплатно

Други вести поврзани со апликацијата