MixerBox: Како да слушате бесплатна музика на Android

MixerBox: Како да слушате бесплатна музика на Android

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

MixerBox е фантастична апликација за Android која ви овозможува да го користите YouTube како музички плеер, како да е Spotify, но сè бесплатно и со можност да го прескокнете рекламирањето

MixerBox: Како да слушате бесплатна музика на Android

Прочитајте ја оваа ПОВЕЕ КОМПЛЕТНА И Ажурирана Упатство: Најдобри апликации за преземање бесплатна музика со Android

MixerBox е фантастична апликација за Android што ви овозможува пристап YouTube и видете ги сите музички видеа, но на помоќен начин, што покрај тоа што ќе овозможи гледање на видеата, нема да видите рекламирање и исто така можете да го користите признавање на музика.

MixerBox ви овозможува да имате еден вид музичар, како Spotify, прескокнувајќи музика и како се справувате со тоа Шазам, препознаваат музика едноставно со тоа што ќе ја послуша и тие исто така нема да дојдат прикажани реклами.

Ние нема да можеме да преземеме МП3 или дури да слушаме музика со исклучен екран, но за возврат ќе можеме промена на апликација и продолжете да ја слушате нашата музика од YouTube, што е можно со апликацијата YouTube Vanned, но сепак е добро фантастична апликација, со излечена графика и со неколку интересни функции.

Платена верзија е исто така достапна MixerBox Pro што интегрира една графика пооптимизиран, додавање на делата Режим за брз преглед, што ви овозможува да видите преглед од 20 секунди од видеото на секоја песна, присуство на режим на титл со можност за прегледување на текстот, музичко препознавање што ќе ви овозможи да ја идентификувате песната што се игра близу вас, i паметни навестувања за песни според вашите вкусови и функцијата на музика без запирање дури и кога користите други апликации.

ти можеш преземете ја датотеката АПК на MixerBox Free Music Pro со кликнување на следниот линк и не е присутна во Play Store од добро познати причини и апликацијата што ќе ја преземете е без вирус.

Преземи APK MixerBox

Накратко, MixerBox е апликација која не смее да ја пропушти сите loversубители на музика кои со YouTube ќе имаат бесконечен број песни што ќе ги слушаат.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!