Moto G Stylus: филтрирајте ги првите вистински фотографии од терминалот

Moto G Stylus: memfilter foto nyata pertama dari terminal 1

Moto G Stylus: филтрирајте ги првите реални фотографии од терминалот 1

Се чини дека „Моторола“ има таен проект што е познат неодамна. Американската компанија навести дека има нов проект при рака кој може да се искористи за да заземе нова позиција на пазарот на паметни телефони. Се чини дека на компанијата и се допадна идејата да има фаблет во лиза и се чини јасно како изгледа навистина Првата реална слика на Мото Г Стил.

Вака изгледа Moto G Stylus

Ние сме навикнати да гледаме дека авангардните телефони стануваат се поголеми и истата компанија се обидува да биде на врвот. Но, еден од повеќето ветерани направи големи напори да го врати изгубениот простор и тоа не беше никој друг освен „Моторола“. Фирмата секогаш беше таму, но се чинеше дека дојде времето откако дебитираше со компанијата Новата Motorola Razr може да се свитка.

Се чинеше дека овој терминал му даде сила да се движи напред и да влезе Следниот проект ќе го видиме Moto G Stylus. На сликата што ја филтрирате 91mobiles Откриен е надворешниот изглед на паметниот телефон во кој работи компанијата. Предниот дел е многу компатибилен со сликата од последната филтрација, што ја видовме пред неколку дена.

stylus motorola

Се запознавме сите терминали на екранот што можат да бидат околу 6,4 инчи во формат FHD + со дупка или удар во горниот лев агол за предната камера. Она што е највпечатливо што не се видело последен пат е задниот дел, од каде се чини дека Моторола сака да ги исполни најдобрите стандарди. Haveе имате читач за отпечатоци од задниот дел со лого за потпис. Од друга страна, мобилните телефони ќе ги имаат четири леќи имаат главна 48 MPX како што гледаме прикажано.

Други детали за фаблетот „Моторола“

Првата вистинска слика за фаблетот на Моторола Тие даваат многу добар впечаток. Не ви е потребна моќна камера, но искористете ги предностите на екранот и употребата што ќе ви даде стимул, што сè уште не е видливо. Според медиумите, други детали протекоа за разлика од оние што можат да се видат на слики како што се процесорите Snapdragon серија 6 придружено со 6 GB RAM, 128 GB внатрешен простор а батеријата не е помала од 4.000 mAh.