Munckin 4-плеер Co-op Акција игра: Поттикната потрага најавена за компјутер и конзола

Munckin 4-плеер Co-op Акција игра: Поттикната потрага најавена за компјутер и конзола

Најави Asmodee Digital Мункин: Поттикната потрага.

Оваа нова игра е искуство со соработка со четири играчи, и ќе дојде време за Windows PC (преку Steam), PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch некаде оваа есен. Прикажано погоре, можете да го видите новиот трејлер за играта.

Се нурне во Мункин: Поттикната потрага и откријте ја пародијата, играјте на зборови и хумор од играта со картички Мункин од Стив acksексон. Соберете злато, фрлете ги непријателите (и пријателите) во жртвената јама, соберете патки, ослободете се од чудовишта – од скелетите кои се оживеале на тенџерените растенија, па дури и на „Плутониум змејовите“ – и достигнете го највисоко ниво за да ја добиете играта! На крајот на краиштата, има само едно место погоре и штотуку пронајдов моторна пила …

Понекогаш непријателот е веднаш до вас на троседот.

Да работиме заедно за подобро предавство!

Соберете ги вашите најдобри пријатели, или непријатели (без проблем, ќе се оживеете едни со други) и порази ги ордите на бесни чудовишта! Поразете ги своите „сојузници“ за богатство и подгответе се со легендарни оружја, како што се стаорец-на-а-стап, кралскиот скептер што испраќа loveубов или огнено оружје. Играјте брзо и глупо, Мункин: Поттикната потрага може да ја намали секоја група за игра до хистерија. И, кога тие се смеат, вие можете да бидете првиот што ќе земе патка.

… ХЕЈ, ТОА МОЕ МАUА!

Не се плашите од кокошки и тролови? Дали уживате да мелете случајни предмети за да ограбувате? Дали сакате да го поразите епскиот шеф и да ги изневерите пријателите? Без разлика дали сте во соло или локален режим на мултиплеер, вие се натпреварувате случајно создадени зандани и надминувате сè повеќе бизарни предизвици. Изберете од четири различни раси и класи и ослободете ги нивните специјални вештини во соодветно време за да стекнете предност пред вашите противници. Комбинацијата на игра што е достапна, но богата и трчање за израмнување нуди интензивна и акција заснована на вештина.
… СЕ РАСВИРАМ СЕ ДУК, БОБ!

Trust Wight Brothers и нивната чудесна машина за зандана (FDM) за производство на уникатна зандана полна со замки на смртта, опасни непријатели и вонредни патки. Секоја авантура ќе биде засилена со случаен модификатор. Колку повеќе победи ќе побарате, толку повеќе можности ќе бидат додадени во вашата игра.

Главна карактеристика:

  • Играјте соло или со најмногу четири играчи во режимот на троседот и авантурите преку смртоносни занданите каде непријателите се демнат. Бидете внимателни, понекогаш најопасниот непријател седи веднаш до вас …
  • Бидете најбрз, најинтригантен или најефикасен за постигнување лудиот гол на секоја зандана, фати патки, убиј чудовишта, порази газди, додека ги фрлаш пријателите во дупки и уништува мебел … сè што се надеваш дека можеш да сториш на свадбата на братучедот.
  • Достапни се четири трки и четири класи: биди модерен Орк свештеник, волшебник волшебник волшебник или десетици други комбинации. (Управувањето ќе одбие каква било одговорност ако магија е скршена или екстремитет е изгубена.)
  • Повеќе од 20 оружја да се одржи да удри, сече, пука, прегратка, гори, здроби или сруши повеќе од 15 непријатели– Нашиот пријател. Само во случај, знаете … тие ве блокираат. И, ако сакате да погодите посилно, да трчате побрзо, или уште повеќе да ве вознемирува другите играчи, постои девет предмети што се скоро смртоносни да изберете од.
  • Случајно создадени зандани со неограничена вредност на репродукција! Не треба да купувате друга игра. Некогаш #DPTA маркетинг пазар
  • Прилагодено искуство: Изберете го режимот на играчот и времетраењето на играта и оставете да започне прободувањето, грабежот, грабежот и предавството!