N ▷ Протекување на стапицата на Fortnite Battle Royale Zapper Trap

Fortnite Insider Logo

Le ▷ Fortnite Battle Royale Zapper Trap Article Drak 1

Ова е сè што откривме од овде во врска со протечената ставка „Запер стапица“ што доаѓа во Fortnite Soon Battle Royale.

Ажурирањето на клиентот v10.20 беше објавено на почетокот на оваа недела, што донесе Shield Bubble Items и Fortnite соработка X Mayhem. Промените оваа недела вклучуваат Storm Flip, Stout Scout Sniper Rifle и Drum Gun што се менуваат. Во контроверзната одлука, Епиќ ја играше зградата на Нерф. Времето помеѓу поставување на турбо згради е зголемено од 0,05 на 0,15, додека поставувањето на првата градба со употреба на турбо згради останува исто. Но, овие промени се враќаат со епските игри.

Датаминерите протекоа неколку датотеки од скрининг v10.20, вклучувајќи ги и претстојните козметички производи на продавницата, екраните за вчитување 5 недели и 6 недели и многу повеќе. Една резервна копија што не привлекува многу внимание е дека предметот што треба да се додаде е додаден Fortnite Battle Royale во Ажурирањето, што ќе биде Ажурирање на содржината.

Протекување на стапица на Fortnite Battle Royale Zapper - Сè што можеме да најдеме 1

Нова ставка за тестирање на детектор за протекување наречена „Запер стапица“. Заперската стапица ќе биде редок еп со максимална големина од 4. Ова ќе изгледа:

Запер Фортнит стапица Стапица на Запер Фортнит

Dataminer на FortTory наведува дека ќе можете да ја поставите стапицата „Запер“ на подот, wallsидовите и покривот. Стапишниот код исто така споменува дека ќе можете да поставите стапица на градење непријатели, сепак, мора да почекаме и да видиме дали е неопходно затоа што еп не треба да го стори тоа.

Детали на Запер за стапици Детали за стапици на Запер

Содржината продолжува под рекламирање

Протези на стапици на Fortnite Battle Royale Zapper - Сè што знаеме за 2

Како и досега, можеби ќе видиме дека оваа ставка е додадена во следната дискусија, која ќе биде издадена како дискусија за содржината на v10.20. Нема официјално соопштение од епските игри за време на одобрувањето, но ние ќе се осигураме дека ќе го добиете најдоцна.

Протекувања на стапици во стапици на Fortnite Battle Royale Zapper – сè што можеме да прашаме за ова

5 (100%) 1 изберете