N ▷ Форнитит концепт на кожа

🥇 ▷ Fortnite Konsep Kulit 1

N ▷ Форнит Концепт на кожа 1

Денес е концептот Fortnite Skin кој толку добро ќе го надополни Пили.

Епот секогаш додава нова козметика во Fortnite Battle Royale и една од најпопуларните козметика во играта е Skins. Имаше многу кожи што се објавени во Fortnite досега и некои од нив се награди за играчи кои напредуваат низ Battle Pass и многу други се достапни за купување во продавницата Fortnite Article Store за V-Bucks.

Едно од кожа достапно во Сезона 8 Battle Pass е Пили, кое е достапно во Ниво 47. Ова е епска реткост и има опис “,Оди банана. ” Изиграната е реактивна кожа каде што можете да изгледате зрели во текот на играта, колку подолго ќе останете во игра, толку повеќе жолта се менува кожата.

Fortnite Концепт на кожа - Тропски удар 1

Peely Fortnite Season 8 Battle Pass Skin Пили Фортнит Сезона 8 Битка Поминете кожа

Корисникот на Reddit, MrPineepple ја одобри кожата врз основа на ананас, кој го именуваше Тропски Панч. Тој се согласи да Pickaxe, Back Bling и Wrap во согласност со сетот.

Fortnite Skin Concept - Tropic Punch Fortnite концепт на кожата – тропски удар

Не можете да го видите завитката многу добро на сликата, но има уште едно завиткување што е воведено во минатото наречено ананас, кое е достапно како дел од пакетот за почетници на Лагуна. Ова е единствениот пакет за почетници објавен од Wrap и можете да прочитате повеќе за тоа што содржи овој пакет овде.

ананас Fortnite завиткување Fortnite завиткување – ананас

Содржината продолжува под рекламирање

Дали купувате Тропски Панч за кожа ако е достапен за купување во продавницата Фортнит Артикл? Известете ги во коментарите подолу.

Fortnite концепт на кожата – тропски удар

5 (100%) 1 изберете