N ▷ Fortnite Локација на гасниот цилиндер на okerокер

Fortnite Insider Logo

Location Location Локација на гасниот цилиндер на Fortnite Joker 1

Ова е местото каде што можете да ги најдете сите цилиндри за гас на okerокер во картата Fortnite Battle Royale за да ги завршите цилиндрите за гас „Jокер“ што се наоѓаат на различни локации наречени Предизвици.

Новиот предизвик штотуку влезе во Fortnite Battle Royale наречен „Добредојдовте во Готам Сити“, кој беше додаден во Fortnite x соработка Бетмен. Има вкупно шест предизвици кои мора да се решат и сите може да ги видите овде. Завршувањето на овој предизвик ќе ви овозможи разновидна козметика и битка arsвезди и е достапен само 10 дена.

Еден предизвик е да ги скроти gasокер цилиндрите за гас кои се наоѓаат на различни намени локации и овој напис ќе ви ги покаже сите локации на цилиндрите за гас „Jокер“ за да ви помогне да го решите овој предизвик.

Локации на гас цилиндри Fortnite okerокер - Како и каде да се олесни цилиндрите за гас со џокер 1

Mapокер Фортнит цилиндри за гас за локација

Ова е карта за прикажување на локацијата на неколку Jокер цевки. Играме ја покажавме локацијата на цилиндрите за гас во оваа игра подолу, за да ви помогнеме да ја пронајдете вистинската локација.

Fortnite Локација мапа на цилиндарот за гас со Gasокер Fortnite мапа на локација на гасниот цилиндер на okerокер

Локација на фабриката за притисок на Gasокер

Ова е местото каде што гасниот цилиндер okerокер се наоѓа во фабриката за притисок. Може да се најде јужно од ПОИ:

Fortnite Локација на гасниот цилиндер во постројката под притисок Локации на фортитни гасни цилиндри во растенија под притисок

Локација на цилиндрите за гас со солена вода

Содржината продолжува под рекламирање

Канистерот за гас okerокер може да се најде северно од POI, кој може да го види автомобилот од негова страна.

Fortnite Canty Springs Joker Gas Локација на Канти Спрингс Fortnite Локација на солениот извор на гас Канистер со извор на сол

Локација на пријатниот парк okerокер за гас канистер

Цевката кај Пријатен парк е многу лесна, бидејќи е во средина и може да се најде до клупа.

Fortnite Локација на Канистер пријатен Jокер Бензински парк Fortnite Локација на Gasокерскиот гасен парк на Канистер пријатно

Локација на смешни шахти, гас цилиндер на Jокер

Репродуцирајте го цилиндерот за гас на „Shifty Shafts“:

Fortnite Локација на Jокер сметната бензинска вратило Fortnite Локација Shifty Jокер оскав цилиндер на оска

Фатална локација на гасниот цилиндер на okerокер

Канистерот за гас Jокер во Фатални полиња може да се најде во магацин кај Среден ПОИ:

Локација на фатални гасови на гас на Fortnite Canister Joker Fortnite Локација на Канистер okerокер Фатално гасно поле

Локација на езерото окер Локација на цилиндерот за гас

Цевката кај езерото Лот може да се најде источно од ПОИ, веднаш до сивиот автомобил, како што може да се види подолу:

Fortnite Локација на Joker Gas Canister Loot Lake Fortnite Локација на Lокер Гас Канистер Loot Lake

Малопродажни линии на канистер за гас Jокер

Цевки од малопродажен ред може да се најдат пред продавницата Тако, под маси и столови, како што е прикажано подолу:

Fortnite Локација на малопродажната линија на okerокер гас канистер Локација на малопродажба на Fortnite за канистер за гас Jокер

Локација на цилиндерот за гас со влага на okerокер

Одење да се игра може да се најде канистерот за гас okerокер во средината на влажните дланки. Велат дека ова е местото каде што ќе се сретнете:

Fortnite Локација на Joker Gas Canister Wety Palms Fortnite Локација на гасниот канистер на okerокер, Вети Палмс

Локација на прогонуван гас цилиндер

Играта можете да го најдете канистерот за гас Jокер во Haunted Hills во близина на скалите во POI, како што е прикажано подолу:

Fortnite Локација на okerокер гас канистер Haunted Hills Fortnite Локација на гасниот канистер на Canокер прогонуван Хилс

За да го решите овој предизвик, треба да скритете три цилиндри за гас со различно име. Вие ќе бидете во можност да го слушнете звучникот што излегува од цевката откако ќе се приближите до него и бипот постепено ќе забрза.

  • Водич за локација на сигналот Fortnite

Гасниот цилиндер на крајот ќе експлодира ако не го скротите на време и нема да добиете штета ако сте до цевката за компилација.Ова се случува, но нема да го скроти и затоа нема да одолеете. Другите цилиндри за гас нема да се појават во истиот натпревар.

Известете ги во коментарите подолу ако најдете друг цилиндар за гас на различна локација пронајдена.

Локации на гас цилиндри Fortnite Jокер – Како и каде да се олесни цилиндрите за гас со џокер

5 (100%) 1 изберете