NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 3.1.0 (Full) Апликација за Android

NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 3.1.0 (Full) Апликација за Android

Интернет

НАРОТО Х БОРУТО НИНJAА ВОЛТЕА

Ликовите од телевизискиот аниме БОРУТО: НАРУТО СЛЕДНИ ГЕНЕРАЦИИ и НАРУТО ШИППУДЕН конечно се приклучуваат во NARUTO X BORUTO!

Создадете своја тврдина и нападнете ги ривалските тврдини! Брани ја својата база со смртоносни стратешки стапици додека напаѓаш непријателски бази со пријателите за ресурси и чест!
Доживејте храбар нов стил на битка со нинџа:
Фузија на акција и стратегија!

————————–
Description Опис на играта
————————–

[Caracteres]
Сите ваши омилени ликови се придружуваат во битката, вклучувајќи ги Наруто Узумаки, Сасуке Учиха, Какаши Хатаке и Сакура Харуно од НАРУТО ШИППУДЕН,
заедно со Боруто Узумаки
од БОРУТО: НАРОДНИ СЛЕДНИ ГЕНЕРАЦИИ!

[Acción]
Едноставни контроли кои ви овозможуваат да извршите неверојатно брзи комбинирани напади и сите видови на Ninjutsu!
Целокупната херојска акција што ја очекувате од НАРУТО и БОРУТО, користејќи прекрасна графика, вклучително и моќни напади на Нинџутсу како Расенган од Наруто Узумаки и моќни погони на Нинџутсу како Шаринган од Сасуке Учиха!

[Estrategia]
Поставете стапици и Шиноби што сте ги обучувале
да го заштити вашето село од напади од други играчи, цело време
создавање на своја крајна тврдина!

[Ranking de batalla]
Се натпреваруваат за ранг-ранг со напаѓање и заштита на тврдините. Обидете се да го добиете
Највисок ранг кој се натпреварува со играчи од целата земја!

[Multijugador]
Исто така, достапни се и онлајн мултиплеер мисии!
Екипирајте се со максимум 4 играчи и порази моќни непријатели!

ПОДДРШКА ЗА:
http://bnfaq.channel.or.jp/contact/faq_list/1872

Веб-страница на BANDAI NAMCO Entertainment Inc:
http://bandainamcoent.co.jp/english/

Со преземање или инсталирање на оваа апликација, вие се согласувате со Условите за користење на BANDAI NAMCO Entertainment.

Услови на услугата:
http://legal.bandainamcoent.co.jp/terms
Политика за приватност:
http://legal.bandainamcoent.co.jp/ приватност

Забелешка:
Оваа игра содржи неколку артикли достапни за купување во апликација кои можат да ја подобрат играта и да го забрзаат напредокот. Набавките во апликација може да бидат оневозможени во поставките на уредот, видете
https://support.google.com/googleplay/answer/1626831?hl=en за повеќе детали.

© 2002 МАСАШИ КИШИМОТО / 2017 БОРУТО Сите права се задржани.
© 2017 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Оваа апликација се дистрибуира под официјална лиценца од носителот на правата.

Изработено од „CRIWARE“. CRIWARE е трговска марка на CRI Middleware Co., Ltd.

ШТО ИМА НОВО

Ver3.1.0
Нагоден дел од корисничкиот интерфејс
・ Променети неколку икони
・ Главната визуелна промена

НАРУТО X БОРУТО НИНИЈА СВЕТСКИ apk