NBA 2K20 v95.0.1 Mod APK + Original + OBB

NBA 2K20 v95.0.1 Mod APK + Asli + OBB 1
НБА 2К20

NBA 2K20 apk Mod v95.0.1 + Original apk + OBB за Android.

Преземете класично 2K акција во движење со NBA 2K20 за мобилен, екран 5 нови приказни за НБА, нови приказни за MyCAREER и сите нови режими на улица! Од кошарка 5 до 5 со одлични или тековни НБА тимови до уличен удар на Блектоп, НБА 2К20 е преполно со различни режими на игра за сите играчи.

Карактеристики: СИТЕ НОВО ПОВЕЕ НА УЛИЦИТЕ НА УЛИЦИТЕ За прв пат во сите НБА 2К игри, однесете го MyPLAYER на светот во серија 3-на-3 улични натпревари за улични топки. Следете ја жешката низа и доминирајте ја играта со вештини и атрибути кои се значително подобрени. Натпреварувајте се против другите играчи за да добиете место на таблите или да видите колку далеку можете да го надминете првенството.

НБА ПРИКАЗНИЦИ ПОСТОИТЕ историското искуство на некои од најпознатите НБА играчи и тимови со 5 нови приказни во НБА.

НОВИ ПРИКАЗНИЦИ ЗА МИЦАРИЈА Изградете го вашиот MyPLAYER и продолжете со патувањето од колеџ до НБА. Дали го имате она што е потребно за да го завземете своето место меѓу големата НБА на сите времиња?

АСОЦИЈАЦИЈА Контролирајте го тимот како ГМ. Управувајте со упатства за дојдовни класи, водичи за концепти и класи, управувајте со буџети и многу повеќе!

ПОВЕLЕ Пронајдете ги противниците полесни и побрзи од кога било со новата функција Брз натпревар. Поврзете се со други играчи преку LAN или Google Play Games за да играте 5-на-5 игри или асфалт.

НОВИ ЗДРУНИЦИ 2K BEATS Новиот саундтрак ве придружува на вашето патување кон врвот на НБА, со песни од Дрејк, Дипло, Т-Бол и многу повеќе!

NBA 2K20 mod apk

Информации за МО:

преземете[[[[Google Play]

Преземете ги сите делови од OBB и потоа извадете ја датотеката.

АРМ

NBA 2K20 v95.0.1 оригинална АПК

NBA 2K20 v95.0.1 OBB

NBA 2K20 v95.0.1 OBB Огледало Дел.1 | Дел 2 | Дел.3 | Дел.4 | Дел.5 | Дел.6