Nokia 2720 Flip да ја комбинира носталгијата со иновациите

Nokia 2720 Flip untuk Menggabungkan Nostalgia dengan Inovasi

Телефонски преграда Можеби мислите дека сте застарени сега и нема да успее. Нокиа носталгија и технологија 2720 ​​Флип Беше воведен

ретро моментално ХМД глобалнавоведување на новата обвивка Nokia 2720 Flip. Еден од најпопуларните дизајни пред паметните телефони беше дизајнот на нежните. 4G технологија и Google Now Нокиа е опремена со карактеристики како што се, овој модел привлече големо внимание.

2720 ​​Вклучете ги со копчињата со броеви, внатре 2,8 инчи во големина QVGA надворешен дисплеј со резолуција. 1,3 инчи 240 × 240 Резолуцијата на пиксели е средно приказ. Основни информации секундарниот дисплеј, име на повик како и информации.

Nokia 2720 Flip да ја комбинира носталгијата со иновациите 1

кајос 2720 ​​Flip, кој го користи оперативниот систем Qualcomm 205 година земете моќ од процесорот. Гугл асистент поддршка, претходно инсталирана Фејсбук и WhatsApp телефон, 150 Mbps преземете и 50 Mbps со поддршка за инсталација. До 28 дена И покрај тоа што моделот кој доаѓа со барање за време на чекање не е главен телефон со долг век на траење на батеријата средно телефон според склопот.

4 GB модели со простор за складирање, До 32 GB до Микро SD со поддршка за картички. 3,5 мм на задниот дел од мобилниот телефон со дигалка 2 пратеник резолуција единечна камера Карактеристика Црно Море и сиво 2720 ​​Површи со опции за боја, 99 долари Со цени може да привлече многу луѓе.