Nokia Mobile ги објави новите телефони на Nokia во Бангладеш

Nokia Mobile mengumumkan ponsel Nokia baru di Bangladesh 1

Nokia Mobile ги објави новите телефони на Nokia во Бангладеш 1

Nokia Mobile ги објави новите телефони на Nokia во Бангладеш 2

Nokia Mobile го објави својот најнов паметен телефон и карактеристики во Бангладеш на 12 септември. Оваа објава се одржа во хотелот „Вестин“ од Рави Кунвар кој е шеф на ХМД Глобал за Пан Азија. Тој има привилегија да ги донесе Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 2720 Flip, Nokia 800 Tough и Nokia 110 на фановите на Nokia во Бангладеш.

Nokia Mobile ги објави новите телефони на Nokia во Бангладеш 3

Тој изјави дека Нокиа ќе дојде со јаглен со конфигурација на меморија од 4 GB / 64 GB. Цените треба да се знаат од средината на октомври кога уредот ќе биде официјално достапен во продавниците. Nokia 6.2 доаѓа во керамички црн со комбинирана меморија од 4 GB / 64 GB. Што се однесува до Nokia 7.2, HMD ќе открие цена од 6,2 од средината на октомври кога уредот мора да биде официјално достапен.

Цената на три мобилни одлики е веќе позната. Тешкиот Nokia 800 ќе биде достапен во Црн челик и пустински песок на почетокот на декември. Цените на мало се утврдени на Тк. 10250 или 109 €. Nokia 2720 Flip ќе биде достапен во црно започнувајќи од првата недела од ноември. Цената во продавницата е Тк. 9500, или близу 101 €.

Nokia 110 ќе биде достапна во Синиот Океан и Црното во првата недела од октомври за Tk. 2099 година (22 €). Нокиа 105, која е Nokia 110 без камера, веќе е достапна таму во сина, црна и розова боја. Уредот ќе се продава во Tk. 1399 (15 €) за Сингл Сим и Тк. 1499 (16 €) за двоен СИМ-модел.

Заедно со Нокиа 105, Нокиа Мобиле го објави и Nokia 220 4G што ќе дојде во продавниците во Сино и Црно во првата недела од октомври. Цените се утврдени на Тк. 3999 или 42 €.

Патем, Nokia 3.2 и 2.2 се исто така достапни во Бангладеш. Цената на Nokia 2.2 е Tk10.999 (117 €), додека за Nokia 3.2 е со цена од 13499 Tk (144 €).

Извор протомало / dhakatribune

Ви благодарам, Nokiaубител на NokiaMob за советите ????