Nokia Mobile најавува нов телефон на 19 март во Лондон

Nokia Mobile mengumumkan telepon baru pada 19 Maret di London 1

Nokia Mobile најавува нов телефон на 19 март во Лондон 1

Nokia Mobile го објави новиот телефон на 19 март во Лондон 2

Бидејќи Jamesејмс Бонд нема време да умре, истото важи и за паметните телефони на Нокиа. Додека новиот филм за Jamesејмс Бонд ќе дојде во април, новиот телефон на Нокиа ќе дојде пред еден месец. Nokia Mobile конечно постави датум за објавување за следната постава за мобилни телефони на Nokia. Сите што дојдете овде треба или може да одвоите време на 19 март кога Нокиа Мобиле планира да одржи настан. Овој настан ќе се одржи во Лондон, а локацијата сè уште не е достапна. Видеото со објава покажува дека можеме да видиме Бонд посветен на телефоните на Нокиа од денот кога е објавена Бонд.

Очекуваме да видиме најмалку три паметни телефони, Nokia 1.3, Nokia 5.3 и Nokia 8.3, а исто така и некои нови одлични телефони. Еден од карактеристиките телефони мора да биде нов член на Nokia Originals, а најверојатно Nokia Mobile планира да ги оживее претстојните телефони на серијалот XpressMusic со големи стерео звучници. можеби можеме да видиме и некои официјални додатоци на Nokia исто така. Има неколку случаи на 007 Кевлар направени за Нокиа 7.2 и 6.2 кои се интересни.

Nokia Mobile најавува нов телефон на 19 март во Лондон 3

Сè уште има некои информации што недостасуваат за настанот, но Nokia Mobile може да ги пренесува преку социјалните мрежи и YouTube.

Nokia Mobile најавува нов телефон на 19 март во Лондон 4

Океј пријатели, атмосферата почнува да се загрева. Кои се вашите надежи

Ви благодарам на сите за советот