OnePlus 7T Pro е филтриран на дисплеј што покажува дизајн сличен на OnePlus 7 Pro без кружен модул

OnePlus 7T Pro difilter dalam tampilan yang menunjukkan desain yang mirip dengan OnePlus 7 Pro tanpa modul melingkar

Една од новите работи што се надеваме на OnePlus 7T е ажурирањето на модулот на фотоапаратот. Најновото истекување покажува дека OnePlus 7T ќе има тркалезен модул зад себе со три леќи, така што би го очекувале тоа OnePlus 7T Pro собира токени и применува слична конфигурација. Но не.

ОнЛикс, еден Појавувач најпознат во секторот за паметни телефони, објави неколку CAD рендери каде можете да го видите крајниот дизајн што е јасен од OnePlus 7T Pro и OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Во него не го гледаме само тоа Нема кружен модул за леќите, но најдовме дизајн кој беше многу, многу сличен на OnePlus 7 Pro.

Реновирање што има за цел да влезе внатре

Op7 Pro

Како што можеме да видиме, OnePlus Edition 7T Pro и 7T Pro McLaren тие ќе бидат многу слични на врвот на тековниот опсег. Продолжуваме да го наоѓаме задниот дел каде што доминира модулот со тројна камера, LED блицот и логото на потписот и екранот без вовлекување, бидејќи камерата ќе биде скриена во скокачки механизам што е поставен во горниот лев агол.

Се надеваме дека OnePlus 7T и 7T Pro ќе бидат претставени на 26 септември

ОнЛекс забележува дека OnePlus 7T Pro ќе го има 6,67 инчен екран (со иста големина како OnePlus 7 Pro) и се очекува да има иста резолуција (2K +) и стапка на освежување од 90 Hz, нешто што го разликува OnePlus 7 Pro малку од остатокот од високиот опсег на пазарот. Накратко: нема естетски разлики во однос на сегашниот модел.

Op7 Pro 2

Моделот Мекларен Едиција, пак, ќе следи по други облози за специјално издание црна боја со портокалови детали и некои рабови со спортски допир. Покрај тоа, малку повеќе. Продолжуваме да ги гледаме USB-Type-C портите, лизгачите за промена на режимите на звук и без мини-сообраќај. Така, се надеваме дека постои разлика во, односно дека процесорот се развива и станува Snapdragon 855+.

Новиот терминал на OnePlus се очекува да светне светла 26 септември во Delу Делхи (Индија) и пристигна на пазарот на 15 октомври. Willе почекаме дотогаш или сè додека не се појават дополнителни информации, без оглед на тоа кој и да е прв.

Преку | 91 Мобили

Сподели OnePlus 7T Pro протече во рендерирање, покажувајќи дизајн сличен на OnePlus 7 Pro без кружен модул