Oppo PC Suite – Преземи компјутер придружник за Windows

Oppo PC Suite - Unduh PC Companion untuk Windows 1

Сега можете да преземете Oppo PC Suite тука за да управувате со најновите Oppo телефони. Можете да го поврзете вашиот Oppo телефон користејќи ја оваа апликација за придружни компјутери со Windows, па дури и со Android. Oppo е еден од најпопуларните OEM-ови на Android со широко портфолио на уреди со висока до висока станица. Нивните мобилни телефони се многу популарни во Кина, Австралија, Средниот исток и Југоисточна Азија. Oppo PC Suite ќе ви помогне да управувате со вашиот телефон директно од компјутер.

Oppo нема официјален пакет за персонални компјутери за Виндоус или Мек.Никогаш не е објавен придружник за компјутер, но има бесплатни алатки што можете да ги користите за целосно управување со вашиот телефон со Oppo. Во овој напис, гледаме алатка наречена MobileGo што е целосно компатибилно со уредите со Oppo. Можете лесно да пренесувате и да направите резервна копија на музика, фотографии, видеа, контакти од телефони на Oppo на компјутер лесно. Не само тоа, оваа апликација за придружници на Oppo сега може да функционира како уред со Android.

Преземете го пакетот Oppo PC

Зошто да инсталирате Oppo PC Suite?

Постои долг список на карактеристики за тоа зошто треба да ја инсталирате оваа компјутерска апликација за придружници на вашиот компјутер. Ако тоа не ве убеди, еве уште неколку причини. Поголемиот дел од времето, ние сме премногу зафатени на компјутер и губиме важни повици или пораки по телефон. Ова е местото каде што компјутерскиот пакет може да ви помогне.

Пакет за Oppo PC Поддржува mirroring на вашиот мобилен телефон на компјутер, така што можете да одговорите на WhatsApp пораки или пораки директно од компјутер. Можете исто така да ги проверите сите ваши известувања и повици без да го допирате мобилниот телефон. Ова е бесплатно преземање со многу придобивки за корисниците на Oppo.

MobileGo е целосно компатибилен со сите телефони на опозицијата на пазарот. Можете да го истражите вашиот уред од големиот екран! И ако преземете многу датотеки со АПК и потоа ги инсталирате рачно на вашиот телефон, можете да го направите сега директно од овој пакет на Oppo PC. Едноставно повлечете ја и испуштете ја АПК во апликацијата на вашиот компјутер и таа ќе се инсталира.

Oppo PC Suite – Карактеристики

MobileGo доаѓа со долг список на карактеристики што можат многу да им помогнат на корисниците на опозициските телефони. Еве список на некои главни карактеристики:

Пренос на податоци

Користејќи ја оваа Oppo PC Suite, можете лесно да пренесувате слики, видеа, музика и други датотеки помеѓу вашиот компјутер и вашиот мобилен телефон. Исто така, можете да направите резервна копија на пораки, медиа датотеки и податоци за игри кога се менувате помеѓу телефони.

Oppo PC Suite - Бесплатно преземање

Испратете СМС-порака од компјутер

Можете исто така да испраќате текстуални пораки од компјутер без да го користите вашиот мобилен телефон. Ова е многу корисно кога имате многу СМС-пораки на кои ќе можете да одговорите, за да можете лесно да го направите тоа од целосен компјутер и тастатура.

Управувајте со контакти и избришете ги дупликатите

Oppo PC Suite исто така ви овозможува да управувате со контакти директно од компјутер. Ова е корисно ако имате многу контакти зачувани во меморијата на телефонот и сакате да ги увезете / извезувате во облак. Можете лесно да го направите ова со оваа алатка. И ако има многу дупликати, можете исто така да ги избришете за да избегнете забуна.

Инсталиран менаџер на датотеки

Ако сте уморни од тоа што барате добар менаџер на датотеки за Android, нема потреба повеќе да пребарувате. Можете да управувате со сите датотеки на мобилен уред со MobileGo. Можете брзо да преместите, креирате и бришете датотеки што повеќе не ви требаат.

Резервирајте ги и вратете ги податоците

Дали сте загрижени дека нешто ќе се случи со податоците за вашиот мобилен телефон? Можете да направите резервна копија на сè што е на вашиот мобилен уред со Oppo PC Suite. И ако е потребно, можете да ја вратите и содржината на вашиот уред.

Oppo PC Suite – Бесплатно преземање

Најновата верзија на Oppo PC Suite / MobileGo може да се преземе од следниот линк. Oppo сè уште официјално не го објави овој софтвер, но се чувствува прилично официјален бидејќи е целосно компатибилен и работи со сите телефони на Oppo.

ЗАБЕЛЕШКА MobileGo е достапен за бесплатно симнување (пробна верзија). Можеби ќе треба да купите дополнителни алатки за одредени функции, како што е обновување на податоците.

Oppo PC Suite - Преземете го PC Companion за Windows 8

Oppo PC Suite – Повеќе информации

Oppo USB-возачи: За да го поврзете вашиот мобилен телефон со Oppo PC Suite, мора да го инсталирате точниот USB-двигател на вашиот компјутер. Најновиот двигател на USB Oppo можете да го преземете овде.

Специјален ROM: Oppo PC Suite е поддржан ако вашиот Oppo телефон е вкоренет или отклучен на кој било начин. Некои функции може да не функционираат, но повеќето ќе функционираат правилно. За ROM-базирани АОСП, посетете го нашиот прилагоден дел ROM.

Соодветност: Виндоус 7 / / 8 / / 8.1 / 10 / 10.1

Кредит: MobileGo